HakanKalkan Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2018 Makyaj li trend x aracıma orj teybine subwoofer takabilirmiyim.. Birde ses kalitesi açısından tavsiye ettiğiniz bir marka ve özellik varmı? Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2018 Takılır, iyi ses için hoparlör de değişecek. İyi ses için belli başka markalar belli fiyatları da kaliteyle orantılı, bütçeye bakar bu iş. Sitede de birçok örnek mevcut okumak lazım hızlı cevap için ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Güzelgök Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Takabilirsiniz elbette eğer sadece subwoofer düşünüyorsanız aktif subwoofer takmanızı öneririm amfi ile birlikte. Ses sistemi biraz hatta baya bir kişiye göre değişen bir zevk ben bu konuda bayağı bi hasta olduğum içinde aracımda alpine 1000 rms 3000 watt subwoofer kullanıyorum.Eğer ben öyle hafiften bas duymak istiyorum derseniz alpine swe-815 bakmanızı öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2018 Gule gule kullanin bu arada isikli vites topuzunu nerden aldiniz baglantisi basitmidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2018 14 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Gule gule kullanin bu arada isikli vites topuzunu nerden aldiniz baglantisi basitmidir yetkili servisten almıştım bağlantısı basit fakat onu oraya uydurmak için ciddi çaba emek gerekli ? mcada ışıklı vites topuzu yok çünkü focus 3 ile mca karıştırıp bir vites topuzu bir vites körüğü ve geri vites mandalı elde etmelisiniz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Güzelgök Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 güle güle kullanın bas için kullandığınız amfi mono amfimidir acaba ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Gösterge st gösterge gördüğüm kadarıyla nerede yaptırdınız maliyeti ne oldu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 26 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: Gösterge st gösterge gördüğüm kadarıyla nerede yaptırdınız maliyeti ne oldu acaba Bu yaptırmaktan ziyade alınıp değiştirilen bir şey. Fiyat da bulunan yere, kondisyona ve arızalarına göre değişir. Piyasadaki çoğu ürün ya yurt dışından gelmiş arızalı ya da çalıntı falan oluyor. Gibi https://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-FORD-FOCUS-ST250-ST-MK3-2-0-TDCI-DIESEL-SPEEDO-CLOCKS-DIALS-TACHO/183588932906?hash=item2abec0cd2a:g:cX4AAOSwAx9cFlW~:rk:8:pf:0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: ya yurt dışından gelmiş arızalı ya da çalıntı falan oluyor. Bu tespitlerine bayılıyorum Yakup ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Ama sorarsan pert olan arabadan sağlam kalan parçaların satışı derler. Kimse çalıntıyı , refurbish i falan kabul etmez.. Galipte var galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 07.10.2018 - 21:30 tarihinde, Özkan Güzelgök yazdı: güle güle kullanın bas için kullandığınız amfi mono amfimidir acaba ? aynen bass için olan mono pilippo anfi --1 dakika sonra eklendi-- 12 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Gösterge st gösterge gördüğüm kadarıyla nerede yaptırdınız maliyeti ne oldu acaba yurtdışından aldım dizel st göstergesi montaj km ayarlama kalibrasyon yapılıp taktım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap