Tahsin B Özdemir Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2018 Merhaba Focus 3 2013 Trend x Park sensörü taktıran var mı? Varsa maliyeti nedir? Yapılan işlemler nelerdir ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Mutlaka vardır, bu sistem arabadan bağımsız her türlü oto elektrikçinin takacağı bir şey. Dilediğiniz yerde, dilediğiniz özellikte ve buna bağlı değişken fiyatla montaj yaptırabilirsiniz. En az 100 lira olur. Bkz: Google Ayrıca meraklısına siteden: https://www.focusclubtr.com/search/?q="park sensörü"&sortby=relevancy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 (düzenlendi) Sonradan park sensörü takmak çok basit bir işlem.Ben birçok arabaya kendim taktım.Elektrik bağlantısı geri vites lambasından alınır(geri vites lambasından alınma sebebi, geri vitese takınca çalışması için).Tamponda uygun yerlere sensör delikleri açılır.Ve kablolar döşenir.İşlem bu kadar.Ben 1-2 saatte takıyorum park sensörünü. Eylül 7, 2018 Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Tahsin B Özdemir
Merhaba
Focus 3 2013 Trend x Park sensörü taktıran var mı? Varsa maliyeti nedir? Yapılan işlemler nelerdir ? Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap