Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 6 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Beta programına girdim, sonra çıkmıştım profili silerek. İos 12 beta 10 yüklüydü zati. Sana gelmesi normal o zaman, bize 17sinde gelecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Yeni sürüm çıktı, ayarlardan güncellenebilir. Ben sıfır kurulum yapacağım, buradan indirip. https://ipsw.me/#!/download Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Bugün gelen güncelleme 16A366 görünüyor, ben geçen hafta kurmuştum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oguz Ayaz Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Keşke fiyatlarda ulaşılabilir olsa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 34 dakika önce, Oguz Ayaz yazdı: Keşke fiyatlarda ulaşılabilir olsa... Bundan sonra kurbanda danaya girer gibi, toplanıp iphone almaya girilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2018 Arkadaşlar üzülmeyin sizlere %10 indirimle yeni iphonelere kavuşturucam.. ihtiyaç olanlara yardimci oluruz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Eğer yanlış farketmediysem; benim için İOS 12 nin en iyi özelliği otomatik VPN gelmiş olması. Henüz Çin’de denemedim ama orda da çalışırsa saçma sapan, ülkeye göre uygulama aramaktan kurtulacağım. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap