Oguz Ayaz Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2018 Focus 3 trend x aracım var usb’si Bozuk serviste tamiri masrafı ne tutar ? Teşekkürler şimdiden ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Servise sormak daha hızlı ve net olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Otomatik MesajBu konu, Sponsorlar & Anlaşmalı İş Yerleri ve Kampanyalar > ER-OL Otomotiv - Ford Yedek Parça kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oguz Ayaz Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 5 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Servise sormak daha hızlı ve net olur. Evet mantıklı, haklısınız ? ama yinede danışmak istedim; çünkü gece çalışıyorum ve pek vaktim kalmıyor servise gitmeye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Arızanın kaynağına göre değişir. Kablodan, teyp girişinden, teybin kendisinden vs. kaynaklanıyor olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap