Eren Can Güldalı Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2018 merhabalar aracım focus 3 titanium hb dizel kilometresi 165 binde satmayı düşünüyoruz uygun fiyatlı bulunursa 1.0 ecoobost st line a geçilir mi mantıklı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2018 Neye göre mantıklı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Admin doğru soruyu sormuş, öncelikleriniz ve beklentilerinizin neler olduğunu bilmeden mantıklı mantıksız diyemeyiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 8 saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: merhabalar aracım focus 3 titanium hb dizel kilometresi 165 binde satmayı düşünüyoruz uygun fiyatlı bulunursa 1.0 ecoobost st line a geçilir mi mantıklı mı? Normal şartlarda bu çok mantıklı olmamalıydı. 1-2 aya yeni kasası çıkıyor onu al derdik ancak fiyatlardaki yükselişe yetişmek mümkün olmadığından mantıklı . ST line güzel ama dizel otomatiği de düşünün derim. Alternatif sadece golf ve preminyonlar olur benim için ? Bir başka alternatif style donanım focus alıp zaman içinde 5-10K masrafla güzel bir arabaya çevirmek. Geniş ekran, multimedya , far ve stop , daha şekilli bir 17 jant ve ST line da da olmayan spoiler ile. Veya titanium focus alınıp daha az masrafla güzelleştirmek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 valla ben geçtim dizel için söylüyorum 3 ile 3.5 arasında iyileştirmeler bayağı mevcut yalıtım motor sessizliği performans bakımından ama bütçe meselesi tabiki sıfır fiyatları almış yürümüş başını almış gidiyor yetişmek mümkün değil ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Dizel otomatiğe geçilecekse hiç düşünmeden evet ama onun da kesinlikle titanium donanımı olursa. Sadece direksiyondan vites değiştirme kulakçıkları için bile değer. Yoksa alt donanımlarda vitesteki yukarı aşağı yön düğmesi ile değişim yapmak oldukça keyifsiz ve ergonomiden uzak. Modeline göre araçta sync 3 olma ihtimali de var ki bu da çok büyük bir artı tabii ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Bu kriz döneminde hiç mantıklı değil. Mantıklı olmasaydı kimse aracını değiştirmezdi. Arkadaşların dediği gibi dizel otomatik titanium en mantıklısı. Sync 3 olursa daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 2014 115 hp dizel focus 3 style satıp, mca 2015 dizel otomatik style geçiş yaptım ben memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 4ü bekleyin derim mca piyasası düşer. 3ge düşer ama mca daha çok düşer. Tabi o zamana bugüne kıyasla artadabilir onu bilen yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 yorumlarınız için teşekkür ederim ancak dizel otomatikler mondeo parasında mondeo varken focus almak mantıksız geliyor şahsen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2018 (düzenlendi) kullananlar yakıt tüketimi performansı nasıl 1.0 ın? Eylül 23, 2018 Eren Can Güldalı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2018 Bir saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: kullananlar yakıt tüketimi performansı nasıl 1.0 ın? https://www.focusclubtr.com/forum/78-yakıt-ve-lpg-konuları/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap