HakanKalkan Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2018 Focus 3.5 da sigorta panelinde ki sigortalardan kaç volt olduğunu öğrenme durumu varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2018 soruyu doğru anladığımdan emin değilim ama tüm sigortalarda 12V vardır. Tabi bu teorik değeri, araç çalışırken 13.5 ve üzeri olur. Çalışmazken akü zayıfladıkça 9a kadar bile düşebilir, tabi bu durumda akü bitmiş demektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 HakanKalkan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Bana 5 Volt Luk bir elektrik lazım bunu sigortalardan birinden alabilirmiyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 üstteki mesajı okuduğunuza emin misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 23 saat önce, HakanKalkan yazdı: Bana 5 Volt Luk bir elektrik lazım bunu sigortalardan birinden alabilirmiyim... Nerde kullanacaksın bilmiyorum fakat 5V lık voltaj alabileceğin yerler digital CAN BUS hatları. Bu hatlardan elektrik almayı denersen ya BCM yi yada ECU yu yüksek ihtimalle bozarsın. Not: Kamera yada usb voltajı ile çalışan bir şey bağlayacaksın muhtemelen. Yapma, arabayı bozarsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 HakanKalkan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 Teşekkürler çok sağolun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Teyp içerisinde 5 volt varmıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) Öncelikle 5V ne iş için kullanılacak. Büyük ihtimal aşağıda ki cihaz iş görür. https://urun.n11.com/diger/dc-12v-24v-giris-2-li-usb-5v-cikisli-dusurucu-P268708531?gclid=CjwKCAjwq-TmBRBdEiwAaO1en5YtxZlvanmsff0ywiLaIsFfAJC7PQxnj7N9Njdjvn5_w9vNfbsZExoC7V8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Mayıs 13, 2019 Mustafa Nartkaya tarafından düzenlendi Resim ekleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2019 Şöyle söyleyeyim 5 volt ile çalışan Bluetooth cihazı var teyp üzerine aux girişi ile bağladım. Elektrik için 2 yol var. Teyp soketi den 12 volt alıp elimdeki voltaj düşürücü ile 5 volta düşürmek. Yada teyp içerisinden 5 volt bulup dönüştürücü kullanmadan direkt bağlamak. 2. Yol daha mantıklı ama teyp içerisinde 5 volt varmı onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
HakanKalkan
Focus 3.5 da sigorta panelinde ki sigortalardan kaç volt olduğunu öğrenme durumu varmı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap