Serkan Gülhan Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2018 (düzenlendi) Fotodaki araç takip cihazını aküyü sabitlemek için kullanılan üst ortadaki demir parçaya plastik kelepçe ile bağladım. Sonradan aklıma takıldı ama; aküler cep telefonu pilleri gibi ısınma yapar mı? Cihazın aküye veya akünün cihaza zararı olur mu? Eylül 24, 2018 Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günal Y. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Isınma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama cihazı ön tablonun sağ kapı tarafına koyabilirsiniz. Üstelik sigorta tablosu da çok yakın. Böylelikle ısınma sorununuz da kalmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Akü, dediğiniz cihaza zarar verecek kadar ısınmaz. Ama aküler, her zaman asitli su sızıntısı yapma riskine sahiptir. Asitli suda cihaza zarar verir. Ben başka risk görmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Cihaza direk elektrik bağlamak gerektiği için orayı düşündüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günal Y. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Sigorta kutusu torpidonun altında mevcut. Oradan da direkt elektrik alabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Oradaki elektrik arabayı kilitledikten sonra 10-15 dak. içinde kesiliyor bildiğim kadarıyla. Bu arada cihazın montaj fotosunu ekleyeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Sigorta kutusunda anten sigortası vardır oraya bağlarsanız kesilmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 45 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Sigorta kutusunda anten sigortası vardır oraya bağlarsanız kesilmez Radyo da belli bir süre sonra kendini kapatmıyor mu? Dolayısıyla anten elektrik kesmiyor mu? Eminsiniz değil mi? --26 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: Sigorta kutusunda anten sigortası vardır oraya bağlarsanız kesilmez Hocam şimdi denedim 20 dak. radyo kapanmadi. Dediğin gibi radyo sigortasi diye geçiyor kullanım klavuzunda. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Günal Y. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Benim aracımda da araç takip cihazı var. Elektriği hiç kesilmiyor. Bağladığım sigortaları hatırlamıyorum ama bir yerde resmi olacaktı sanki. Bulursam gönderirim birazdan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 34 dakika önce, Serkan Gülhan yazdı: Radyo da belli bir süre sonra kendini kapatmıyor mu? Dolayısıyla anten elektrik kesmiyor mu? Eminsiniz değil mi? Anten sigortasından kasıt sanırım kablosuz kapı antenleridir. Yani kesilmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2018 25.09.2018 - 15:01 tarihinde, Serkan Gülhan yazdı: Radyo da belli bir süre sonra kendini kapatmıyor mu? Dolayısıyla anten elektrik kesmiyor mu? Eminsiniz değil mi? --26 dakika sonra eklendi-- Hocam şimdi denedim 20 dak. radyo kapanmadi. Dediğin gibi radyo sigortasi diye geçiyor kullanım klavuzunda. Teşekkür ederim bende de bir zamanlar Focus vardı ona bende seyir kayıt kamerası bağlatmıştım ordan kaldı aklımda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serkan Gülhan
Fotodaki araç takip cihazını aküyü sabitlemek için kullanılan üst ortadaki demir parçaya plastik kelepçe ile bağladım. Sonradan aklıma takıldı ama;
aküler cep telefonu pilleri gibi ısınma yapar mı?
Cihazın aküye veya akünün cihaza zararı olur mu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap