Selçuk Soyer Oluşturma zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2012 Arkadaşlar yaklaşık üç ay önce aldığım, zaman bulup taktıramadığım, spor yayların montajını dün yaptırdım.öncelikle sizin değerli yorumlarınızı almak istedim. Kullanım olarak birazcık sert fakat, görünümü şık oldu diyebilirim... Herkese kazasız günler, Ankara'dan selamlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Gayet güzel ama biraz daha büyük görsek daha hoş olacak gibi Resim Nasıl Eklenir ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Güzel duruyor. Yol tutuş konusundaki artılarını ölçebilecek vaktiniz oldu mu bilmiyorum ama, arttıracağı kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Öncelikle fotoğrafları yükleme konusunda biraz Özürlüyüm, kusruma bakmayın... Araca yaylar takıldıktan sonraki iki gün deneme şansım oldu... Kalkış sırasında ivmelenme sırasında aracın Önü kalkmıyor, yine sert fren sırasında da aracın Ön tarafı yığılma yapmıyor... En Önemlisi de yol tutuşunun iyi olması... Tabi ki her konuda olduğu gibi eksileri de var.... Birazcık konfordan fedakarlık etmek lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Kırca Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 kardeşim çok güzel durmuş güle güle kullan yayların markası nedir acaba bide 3.5 mo yoksa 5 mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 3,5 FK Arkadaşımızın taktığı yay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Kırca Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 eywallaahh sağolasın kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 :nazar: zaten arabanın görüntüsü yetiyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Teşekkürler, herkese bAŞKent'ten selamlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2012 Çok sert ya da 35mm üzeri yay kullanımında olağan şeyler bunlar... Fakat yay ve lastik kombinasyonu Çok önemli. 50mm yay ile 40 -35 yanak lastik malesef büyük konfor kaybı demek... 205-50-16 lastik 35 mm yay kullanıyorum, eskiye göre sert ama fiziki sakatlık yaratacak derecede bir şey yok şimdilik...Ankara'da yollarımız Çok iyi,aksi taktirde bende taktırmazdım... Ankara'dan selamlar...Gülü seven dikenine katlanır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 maaşallah İlerleyen zamanda jantları bende 16" yapmayı düşünüyorum.. gayet güzel duruyor, Marka model olarak nedir ? lastik seçiminle birlikte.. ikizini yaratabiliriz, benim safir maviyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 İnşallah İbrahim Bey... lastikler: 205 50 16 jantlar: 16'' ET38 ALESSIO F1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 çok güzel durmuş güle güle kazasız belasız kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yakup fotoları geçte olsa düzeltebildim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Çok güzeller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap