Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Çok güzeller Saol kardeşim o senin güzelliğin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Tam olması gerektiği gibi olmuş, jantlar da yükseklik de çok iyi. Tabii görsel olarak. İşlevselliğini sen belirteceksin artık. Mesela hafif tümsekli virajda zıplama/kopma yapıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Selçuk çok güzel duruyorlar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Tam olması gerektiği gibi olmuş, jantlar da yükseklik de çok iyi. Tabii görsel olarak. İşlevselliğini sen belirteceksin artık. Mesela hafif tümsekli virajda zıplama/kopma yapıyor mu? Cem Abi aldığım günden bu zamana kadar olumsuz tek şey; yavaşlatma kasisleri, bozuk yollar v.b. Çünkü eski haliyle pek umursamadığım yerleri şimdi daha yavaş geçiyorum. Her şeye rağmen düzgün yollarda da yol tutuşu gayet iyi diyebilirim... Taktırdığım yer de usta bir yıl kadar kullandıktan sonra biraz daha yayların yumuşak olabileceğini söyledi... Kullanılan ekipman yada yapılan modifikasyon araca herhangi bir artı katmıyor, her şey yine biz sürücülerde bitiyor...Ne aracımıza ne de kendimize aşırı güven yerine, daha fazla tedbir almamızda fayda var diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Güzel olmuş abi beğendim Bu arada lip'te hoş olmuş. Nereden alındı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Ankara da Fifty tunıng var. Gayet kaliteli ve esnek fiber kullanıyorlar. Fiyatı da uygun + kargo imkanı da var. Ben geçen sene 70tl ye almıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Ankara da Fifty tunıng var. Gayet kaliteli ve esnek fiber kullanıyorlar. Fiyatı da uygun + kargo imkanı da var. Ben geçen sene 70tl ye almıştım. Ben bakayim abicim bir şu lipe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Ben bakayim abicim bir şu lipe Selçuk abi sen dön şu tatilden, lip işini halledicez Ayrıca bir ara Erkan abiye kaliper kapağı konusunda danışalım derim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Maşallah selçuk abi,ALLAH kaza bela vermesin . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Selcuk abi ilerde bende jantlari degistirip16 yapacagim. Lastik fiuatlarina baktim. 205/50/r16 oldukca pahali ancak bizim araclara baska birsey olmuyor. Acaba srnen lastikleri ne kadara aldin Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Selcuk abi ilerde bende jantlari degistirip16 yapacagim. Lastik fiuatlarina baktim. 205/50/r16 oldukca pahali ancak bizim araclara baska birsey olmuyor. Acaba srnen lastikleri ne kadara aldin Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Mert ben lastik jant beraber aldım. Doğru bendeki ebatlar biraz pahalı ama sonuçta bir kere alacaksın. Ayrıca kışlık - yazlık iki takım olarak kullanırsan 30-40 bin kullanırsın... Kumho KU31: 150-165 TL , Starrmaxx: 150tl , Michelin: 250-270 tl ... marka model çok... Fiyatlar böyle... benim jantların üzerinde Pırelli prezo nero var gayet memnunum...Tabi sıfırını almaya kalksak ayrı bir sıkıntı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdi Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2015 Arkadaşlar yaklaşık üç ay önce aldığım, zaman bulup taktıramadığım, spor yayların montajını dün yaptırdım.öncelikle sizin değerli yorumlarınızı almak istedim. Kullanım olarak birazcık sert fakat, görünümü şık oldu diyebilirim... Herkese kazasız günler, Ankara'dan selamlar... Abim seni gördüğme okadar sevindim ki Bendede aynı kasa aynı jant aynı yaylar var fakat memleketimin gereği yükseltmem gerekiyor fakat nasıl duracağı konusunda endişelerim var . Mümkünse aracın spor yaylardan önceki halleri resim olarak varsa bi bakabilirmiyiz çok ayaktamı duruyor nasıldır bi ön fikrim olur enazından birde lastik yanakları 50 mi acaba sizinki . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap