Ali Gök Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2018 araçta bir tane lastik basınç sensörü arızalı. hangisi olduğunu anlamanın bir yolu var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan C Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Bir tanesinin arızalı olduğunu nasıl anladınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Servise gidip cihazla baktırmanız lazım. Başka yolu var mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Talat Cirit Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Benim de lastik basınçları düşüyor, kiminde beş kiminde 3., sensörlerin Uyarı verdiği filan yok, sanırım alayı arızalı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2018 doğru bir tane mi arızalı bilmiyorum. arızalı nasıl anlaşılır olmalıydı soru. servis ücretsiz kontrol eder mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2018 Basit bir iş alsalar ne kadar alırlar bilmiyorum ama tespiti 5 dakika ancak sürüyor 4 lastiğin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Gökçe Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 4 lastik basıncı 36 bugüne kadar hic uyari vermeyince lastigin birini 15 e kadar dusurdum bir tur attim ne ikaz verdi nede uyari. Arac 2018 focus mk3.5 titanium. Acaba ariza durumu olmus olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Gökçe Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2019 Araç 17.000 km de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Gök
araçta bir tane lastik basınç sensörü arızalı. hangisi olduğunu anlamanın bir yolu var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap