Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2012 Bunu yapmak kolay mı sence ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2012 nolacak yaw.......japondur bunu yapan böle manyak şeyleri onlar yapar hersene 1000000000 domino taşlarını sıralarlar sonra birini düşürüp 6 ay sabırla dizdikleri taşların düşüşünü izlerler...deli bunlar... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Sanki Photoshop gibi duruyor. Bilimsel bir açıklama getiriyimmi Tevfik abi, kalsınmı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Sanki Photoshop gibi duruyor. Bilimsel bir açıklama getiriyimmi Tevfik abi, kalsınmı hay ağzın bal yesin, aynısını ben diyecektim, acayip şekilde photosop havası var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 aslında bizim arçları alırken bir araya getirdiğimiz kuruşlar kadar zor gözükmüyor...56,000 tane lira ve 5,6000,000 tane kuruş bunuda bir araya getirmek kolay olmasa gerek 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 aslında bizim arçları alırken bir araya getirdiğimiz kuruşlar kadar zor gözükmüyor...56,000 tane lira ve 5,6000,000 tane kuruş bunuda bir araya getirmek kolay olmasa gerek o şimdi asker filminde tavuk budundan hesap yapan bi abi vardı o aklıma geldi nedense.. Allah'ın hikmeti işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Resimdeki arabayı bilemem ama bu kesinlikle işlenmiş bir görsel değil. Yapımını merak edenler 380.000 lego parçasının montajını bağlantıdaki videodan izleyebilirler: http://jalopnik.com/legoland/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Sanki Photoshop gibi duruyor. Bilimsel bir açıklama getiriyimmi Tevfik abi, kalsınmı aman yusufum kalsın...bilimsel acıklaman...hala kendime gelemedim o iletinden...bu beni benden alır bu defa... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bu resim gerçek. Bu Lego ABD şirketi yöneticisine yapılmış bir şaka idi. çalışanlar Lego ABD şef mi artık bek bilmem bayağı eski tam hatırlamıyorum ama XC60'ını çekip yerine bunu koyuyorlar. (Kendileri 6 ay kadar bir süre çalışmışlar üstünde galiba). Şaka niyetine. Şimdi haberini de buldum. Buyrun.. Lego’dan Volvo Şakası! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap