Mustafa Şen. Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2018 Merhaba 2018 model Titanyum MCA sedan aracımda ön kapılarda kapı iç açma ve kapı ceplerinde led aydınlatma orijinal olarak var. Aynı uygulamayı arka kapılara yapmak istiyorum. Tercihim orijinal malzeme temini ile uygulamak. Bu konuda bu kasaya uygulama yapmış yada ürün temin etmiş arkadaş var mı? Yada parça kodlarını bilen arkadaş var ise paylaşım ve yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 (düzenlendi) Yetkili servisten temin edip, servise veyahut kendiniz montaj yapabilirsiniz. Parça kodu hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. ? Ekim 6, 2018 Mustafa Islamcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 20 dakika önce, Mustafa Islamcan yazdı: Yetkili servisten temin edip, servise veyahut kendiniz montaj yapabilirsiniz. Parça kodu hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. ? Teşekkür ederim Mustafa Bey, Mümkünse bu uygulamayı yapmış arkadaşların tecrübesi ve bilgisine ihtiyaç duymaktayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Orjinal kapı kolu olarak, arkalarda bu şekilde bir opsiyon görünmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Teşekkürler Murat Bey Ancak Kuga veya C max ın bazı versiyonlarında var bildiğim kadarı ile, onların arka kapı iç kolları uygulanabilir mi? 9 saat önce, Murat Kav. yazdı: Orjinal kapı kolu olarak, arkalarda bu şekilde bir opsiyon görünmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 (düzenlendi) Eğer kapı kolların boyutları öndekilerle aynıyda onlar takılır elektirikte cam tetiklerinden alınır. Ben neon uyguladım ordan çektim elektiriği. Önlerede aydınlatmalı kapı kolu aldım elektiriğide cam tetikten. Ekim 7, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Bir saat önce, Teoman S. yazdı: Eğer kapı kolların boyutları öndekilerle aynıyda onlar takılır elektirikte cam tetiklerinden alınır. Ben neon uyguladım ordan çektim elektiriği. Önlerede aydınlatmalı kapı kolu aldım elektiriğide cam tetikten. Teşekkürler Teoman Bey Enefjiyi bende sizin yaptığınız gibi düşünüyorum. Sağ kapı iç açmalar aynı ancak sol ön kapı ile sol arka kapı kilitleme tuşlarınan dolayı farklı. Aslında sol arka kapı ledli orjinal bulsam uygulamayı yapacağım. Arka kapı ceplerinin görünmeyen şeķilde ip neonda uygulanabilir. Burada önemli olan renkler ön ve kapı mandalı ile aynı tonda olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Sağ taraf aynı ise, sol tarafada sağdan direksiyonlu versiyonun kapı kolu takılabilir. Kugada da arkada led yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 27 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Sağ taraf aynı ise, sol tarafada sağdan direksiyonlu versiyonun kapı kolu takılabilir. Kugada da arkada led yok. Güzel fikir bakalım e bay uk de bulabilecek miyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 5 saat önce, Murat Kav. yazdı: Sağ taraf aynı ise, sol tarafada sağdan direksiyonlu versiyonun kapı kolu takılabilir. Kugada da arkada led yok. Abi kolu açma yönü ters oluyor. Farklı direksiyon bulsa bile kapı açma dili uymuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2018 Tam yerinde bir konu açmışsınız bende aliexpreste satilan şeylerden alıcaktım eğer serviste yaparlarsa 10 numara olur sormak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Bi gelişme oldu mu aceba led işinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap