Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Benim araç Style Plus, 1 2 ve 3 var bende fakat 4 'e dikkat etmedim. Mesafe ve hız tespiti dediğiniz nedir? Evet Aktif şehiriçi güvenlik sistemi var fakat hız tespiti nedir. 3. de var.. 3 de belirttiğiniz özellikler yok ama araçta Türkiye'de yok onlar evet....Açıklamada açıklanmış hepsi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Türkiye'de yok onlar evet....Açıklamada açıklanmış hepsi Özellikler kapalı fakat sensÖrü mevcut.. Dogru mu anladım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Eğer şerit takip sistemi varsa ve aktif değil, şudur budur zırvalarıyla o sistemi kullandırmıyorlarsa bir daha ford almam. Böyle şerefsizlik mi olur ya. VW de direksiyon dönerken yanan sisleri yazılımsız çalıştırtmıyordu bir ara. Ne alakaysa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Var ve aktif değil demek için içini açıp bakmamız lazım ama olduğunu sanmıyorum... Ön camlar olsa dahi içi boştur... Sakin ol ümit Öyle şey olmaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 vay.. Ümit kardeş karadenizliliğini göstermiş..çekmiş altı patlarını...sakin ..sakin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Bende sadece görüntü var, ses yok gibi biliyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 vay.. Ümit kardeş karadenizliliğini göstermiş..çekmiş altı patlarını...sakin ..sakin.. Altı patlar artık rövaşta değil, şimdiki moda ya 14 lÜ ya da 16 lı. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 benim hiç olmadı...hep duyardım....ilgimde olmadı şimdi aklıma geldi..evet doğru benim dediğim kowboy filimlerinde oluyordu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 seni tanıdıkça senden nefret eder oldum FORD..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 seni tanıdıkça senden nefret eder oldum FORD..... Hayırdır nedir seni nefret ettiren. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 seni tanıdıkça senden nefret eder oldum FORD..... Zaten bunun için görücü usulü evlenmeye karşıyız... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 camdaki sensör kapağını serviste değişmiştim detaylı inceledim hepsi yerli yerinde kablolar bile bağlı ama işte ama burası türkiye yapacak bişey yok birde seviste saga sola dönüşlerde fardaki sinyalinin servisteki yetkili yandığını söyledi bende yanmıyor nasıl oluyor bilemiyorum servise gidecek arkadaş sorarsa iyi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 titanium en üst model değilmi bunlar nasıl titaniumda olmuyorda style da oluyor anlamadım hiç ya :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 11.05.2012 - 23:41 tarihinde, Fazıl Arslangiray yazdı: titanium en üst model değilmi bunlar nasıl titaniumda olmuyorda style da oluyor anlamadım hiç ya :S Yanlış anlamışsınız zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yanlış anlamışsınız zaten Sent from my iPhone 4s using Tapatalk doğrusunu açıklamamışsınız yanlış olduğunu söyleyip 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap