Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 doğrusunu açıklamamışsınız yanlış olduğunu söyleyip ford.com.tr Ayrıca zaten konuda yazılmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 ford.com.tr Ayrıca zaten konuda yazılmış sağolun bende ford kataloğuda var elimde titanum en üst donanım seviyesi hep şuna ek olarak bunlarda var diyor bunu doğru okumuşum değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 sağolun bende ford kataloğuda var elimde titanum en üst donanım seviyesi hep şuna ek olarak bunlarda var diyor bunu doğru okumuşum değil mi Özel mesajda yanıtlamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yeni gelecek donanımlara göre bu sensörlerden hepsi olacak sanırım...Benim arabada bu sensörlerden sadece 1-2 ve 4 var,kamera ve 3 numara yok...Sensör kutusunun içinden arabanın gögsüne doğru inen kablolar hazır...Sadece o sensörleri takarak ve yazılım atrak uzun-kısa far olayını yaptırtabiliriz sanırım.Hatta kamera da taktırtılabilir ama şerit takip ve sürücü uyarı (titreyen direksiyon) için direksiyonu da değiştirmek lazım sanırım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 14 March 2012 - 00:10 tarihinde, Cem Boneval yazdı: ön camdaki koca sensör dolabında neler var biliyor muyuz? Ben şöyle çözümledim: 1. ve 2. Mesafe ve hız tespitine yarayan LIDAR (Light Detection And Ranging) sensörleri - verici alıcı (Aktif şehir içi güvenlik sisteminde etkin) 3. Uzun far asistanı, şerit takip sistemi ve trafik levhası tanıma asistanı için gerekli kamera sistemi 4. Yağmur sensörü (Otomatik silecek için gerekli) Bugün dikkatlice baktım benim arabaya....Aktif Güvenlik Sistemi için 1-ve 2 var ama 3 de var bende...Sadece kamera yok....3 ne işe yarıyor hala anlamadım? 1 ve 2 de çift sensör var,3 de ise tek sensör....Birde bu şerit takip sistemi için sanırım komple direksiyon falan değişiyor sadece yazılımla falan olacak bişey gibi gelmiyor bana..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yakup bu sensörlerin tam olarak hangisi hangisine yarıyor yahu? 1 ve 2 nedir ne işe yarar? 3 nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 11.07.2012 - 22:15 tarihinde, Bora A. yazdı: Yakup bu sensörlerin tam olarak hangisi hangisine yarıyor yahu? 1 ve 2 nedir ne işe yarar? 3 nedir? Cem abi yazdığı gibidir, ben birebir araştırmadım hiç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Test arabasını(1.0 EB tit+smart+tekno) çekmiştim açıdanmı boş gibi gözüküyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Boş değil ama içinde var.Zaten o ünitede lazım olup donanımda olmayan bişey yok. yani boş olması imkansız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 arkadaşlar yukarıdaki fotografa baktım ama tam olarak anlayamadım. nerde bulunuyo bu kameralar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 13 dakika önce, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar yukarıdaki fotografa baktım ama tam olarak anlayamadım. nerde bulunuyo bu kameralar İlk mesajda 3 numara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 kablo geldi. işallah sorun çıkmadan halledebiliim. çekebilirsem video yükleyeme çalışcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap