Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 1 dakika önce, Murat Civelek yazdı: Trabzon da yaşadığım için sıcaklık sorunu olmayacağını düşünüyorum( istisnalar hariç). Peki titanium la x paket arasında cam tavan harici donanım farkı yok mu? 17" jant bixenon far elektrikli bagaj kapağı ısıtmalı ve yansıtmalı ön cam arka kapılarda perde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Civelek Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 9 dakika önce, Ozan Kar yazdı: 17" jant bixenon far elektrikli bagaj kapağı ısıtmalı ve yansıtmalı ön cam arka kapılarda perde. O zaman sıcaklık etkisine katlanacağız demek ki ?? --3 dakika sonra eklendi-- 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 2012 ve 2013 modellerde de aynı liste geçerli mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Ben 4 sene kullandım. Cam tavan etkisini bir defa Fethiye yolunda hissettim. Kafamı kaldırıp bakınca görebiliyordum Akdeniz güneşini. Ama genel olarak İstanbulda sıkıntısını yaşamadım. Trabzon da hiç sorun olmaz, hatta daha iyi olur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Civelek Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Focus larda kronik bir sorun olan araç kalkışlarındaki uğultu sesi cmax lerde de var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 47 dakika önce, Murat Civelek yazdı: Focus larda kronik bir sorun olan araç kalkışlarındaki uğultu sesi cmax lerde de var mı? Var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2018 O ne ki, ben de yoktu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Civelek Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 15 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Var peki çözüm üreten oldu mu? Kardeşimde 2017 focus var. Onda da vardı ses. Servis baskı balata değişti ama ses devam ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 9 saat önce, Murat Kav. yazdı: O ne ki, ben de yoktu. Dik kalkışlarda debriyajın vıjırdaması. Bir saat önce, Murat Civelek yazdı: peki çözüm üreten oldu mu? Kardeşimde 2017 focus var. Onda da vardı ses. Servis baskı balata değişti ama ses devam ediyor. Garanti den yeni nesil kavrama ile değişti baskı balata. 15K km sonra ara ara yapıyor o sesi ama bence çok takılacak bir durum değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Civelek Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 35 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Dik kalkışlarda debriyajın vıjırdaması. Garanti den yeni nesil kavrama ile değişti baskı balata. 15K km sonra ara ara yapıyor o sesi ama bence çok takılacak bir durum değil. Araca zararı yoksa sıkıntı olmaz tabiki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap