Fatih Karataş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2018 arkadaşlar aracımın aküsü bir süre sökülmüştü takıldıktan sonra ekranda bu yazılar çıkmaya başladı ne yapmam gerekir lütfen bana yardım edin. 2016 model ford focus titanyum benzinli tüplü 1,6 yazılım mı atılacak ne olacak link verebilirmisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Otomatik MesajBu konu, Fotoğraflar - Videolar > Benim Arabam kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Akü yüzünden sistem dosyaları ile ilgili bir sorun olmuş gibi gözüküyor. Servise götürün, sync modülünün yeniden programlanması gerekecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 1 dakika önce, Semih O. yazdı: Akü yüzünden sistem dosyaları ile ilgili bir sorun olmuş gibi gözüküyor. Servise götürün, sync modülünün yeniden programlanması gerekecek. Akü sökülünce böyle olması normal mi dersin? Bir şey yapılırken bi hata olmuş gibi ? bir de link istenince, garip geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Akü sökülünce böyle olması normal mi dersin? Bir şey yapılırken bi hata olmuş gibi ? bir de link istenince, garip geldi. Yönergeye bakılırsa yükleme yapılmaya çalışırken olmuş gibi duruyor. ? Daha önce de benzer sorunu yazan olmuştu diye hatırlıyorum ama bulamadım. --9 dakika sonra eklendi-- Konuyu buldum bu arada yeni takılan sistemde olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Karataş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Yok yeni sistem takılmadı 15 gün boyunca akünün + kutpunu sökülü kaldı sonradan takınca bu ekran geldi dokunmatik çalışıyor. cd radyo hepsi çalışıyor. hatta telefona bile bağlanıyorum ama arabayı kapatıp açınca tekrardan bu ekran geliyor sistemi yazılım silinmiştir diye internetten sync güncellemesi indirdim. olmuyor. kendi şasi no ile indirmeye çalıştığımda ise yazılımınız zaten güncel diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 9 saat önce, Fatih Karataş yazdı: Yok yeni sistem takılmadı 15 gün boyunca akünün + kutpunu sökülü kaldı sonradan takınca bu ekran geldi dokunmatik çalışıyor. cd radyo hepsi çalışıyor. hatta telefona bile bağlanıyorum ama arabayı kapatıp açınca tekrardan bu ekran geliyor sistemi yazılım silinmiştir diye internetten sync güncellemesi indirdim. olmuyor. kendi şasi no ile indirmeye çalıştığımda ise yazılımınız zaten güncel diyor. Navigasyon var mı? Ya da başka bir müdahalede bulundunuz mu? Elm bağlantısı, konfigürasyon değişikliği vs? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Karataş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Yok hiçbir değişiklikte bulunulmadı. Siteden güncelleme indirecektim olmadı. Zaten güncel diye uyarı veriyor. Bende sync 3 yazılımı buldum Baska bir sitede onuda araba kabul etmedi. Navigasyon vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 2 saat önce, Fatih Karataş yazdı: Yok hiçbir değişiklikte bulunulmadı. Siteden güncelleme indirecektim olmadı. Zaten güncel diye uyarı veriyor. Bende sync 3 yazılımı buldum Baska bir sitede onuda araba kabul etmedi. Navigasyon vardı. Sync 3 yazılımı size olmaz, aynı versiyonu üzerine yükleme yapmak için de bazı başka dosyalar lazım. Gitmeden deneyebileceğiniz şeylerden biri navigasyon kartını çıkarıp, ana sıfırlama yapmak. Bunun için power ve seek >> tuşlarına belirli bir süre basmak gerek. Eğer çözüm olmazsa, (büyük ihtimalle düzelmeyecek) uğraşmayın doğrudan servise gidin, programlasınlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Karataş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 yardımınız için teşekkürler deneyeceğim sonucunu burdan sizlerle paylaşacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Karataş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2019 (düzenlendi) Sorun çözüldü bu tür konular için boş yere servise gitmeyin sync 2 3.8 idi ben 3.10 indirip flash ile araca yükledim düzeldi başkaca yapmaniz gereken bişey yok. Temmuz 8, 2019 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Sadece KÜÇÜK harf kullanın lütfen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Fatih Karataş
arkadaşlar aracımın aküsü bir süre sökülmüştü takıldıktan sonra ekranda bu yazılar çıkmaya başladı ne yapmam gerekir lütfen bana yardım edin.
2016 model ford focus titanyum benzinli tüplü 1,6 yazılım mı atılacak ne olacak link verebilirmisiniz.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap