Misafir Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2018 (düzenlendi) Doğan Kabak, Çetaş Ford yetkili servisinde iki video çekmişti (satış temsilcisi ve serviste çalışma)..Bir videosunda 5 kişiye(Ford marka aracı olan) periyodik bakım hediye ediyordu..Soru ise ilk videosu içinde bahsettiği, Çetaş'ın yıllık araç satış adedi idi..Bende herkes gibi cevabı yazdım, nasılsa çıkmaz diyerek..Hatta 1 gün sonra yazdım..Bir ileti geldi, bana çıkmış:) bir 5 bin km var bakıma..Üstad Doğan Kabak ve Çetaş otomotive tekrardan çok teşekkür ediyorum..Bakım hediyesinden öte merak ettiğim şu; Bu tarz çekiliş, bilet vs. konularında forum üyelerimiz ne kadar şanslı? Daha önce şansları nasıldı bu konularda? Neler kazandılar? -Lisedeyken yerel bir yazarın imza gününde numara dağıttılar..Kitabı bana çıkmıştı:) İlgili videolar: (Çırak serisi, Doğan kabak) 1- 2- Ekim 13, 2018 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Buluşmaya gelenlerin çoğuna çekilişten hediye veriyoruz, yani oran çok yüksek. Şartsız hem de. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Buluşmaya gelenlerin çoğuna çekilişten hediye veriyoruz oran çok yüksek. Şartsız hem de. Maalesef Polonezköy e katılamadım..Ama Trabzon parkta dahi karşılıklı paylaşımlar olmuştu:) Bazıları çok şanslıdır, aramızda var mı diye merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Hayirli olsun halit.. şu yoklukta yetkili serviste bakim çok iyi.. videolari bende izledim fordum yok diye ve tabiki çikmaz diye yazmadim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 3 saat önce, okan ali yazdı: Hayirli olsun halit.. şu yoklukta yetkili serviste bakim çok iyi.. videolari bende izledim fordum yok diye ve tabiki çikmaz diye yazmadim ? Bundan sonra yazın..Aynı temenni vardı..Demek ki çıkabiliyormuş:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Buluşmaya gelenlerin çoğuna çekilişten hediye veriyoruz, yani oran çok yüksek. Şartsız hem de. Ben hariç herkese diyelim ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 level diye bi oyun dergisi vardı onun 100. sayı çekilişinden bluetooth dongle çıkmıştı, tamda gidip teknosadan aldığım gün ? gidip bide teknosaya iadeyle uğraştım ? başka varmı hatırlamıyorum ama bunu unutmuyorum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 2 saat önce, Semih O. yazdı: Ben hariç herkese diyelim ?? Bir de ben hariç ? eski focusum.com dan birine araba çıkmıştı, silivrideki avm den. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Size de çıktı çıktı, erken kaçanlar kaçırdı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 (düzenlendi) 25 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bir de ben hariç ? eski focusum.com dan birine araba çıkmıştı, silivrideki avm den. Sana çıktı abi sen yoktun. ? Ekim 13, 2018 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 11 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Size de çıktı çıktı, erken kaçanlar kaçırdı ? E yolu uzun olunca erken çıkmak mecburi bea. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Vallaha ben de izlemedim, ama izlesem de çıkmaz diye zaten cevap vermezdim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2018 14.10.2018 - 16:14 tarihinde, Selçuk Öz. yazdı: Vallaha ben de izlemedim, ama izlesem de çıkmaz diye zaten cevap vermezdim ? Bundan sonra deneyin hocam:) Öyle diye diye başkasına çıkıyormuş hep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Göktaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Çekiliş işinden kazandığım tek şey bir sepet meyve oldu ? Ötesi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Bu sene de algidadan Porsche bana çıkmadı, seneye bi daha ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap