H. Cenk Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Müsaade edilirse bir oyun başlatmak istiyorum. Herkes yapabilir quiz tarzında sorular soracağım. Sizler de foruma google a bir yerlere bakmadan cevaplarınızı işaretleyeceksiniz. O da şöyle olacak doğru olduğunu düşündüğünüz cevapları şık ve açıklamasıyla birlikte yazacaksınız. Yani 1a 2b 3c 4d vs gibi değil 1a xxxxxxxxxxxx 2bxxxxxxxxxxx 3cxxxxxxxxxxxxxxxxxx 4dxxxxxxxxxxxxxxx şeklinde . İlk quiz az sorulu ve kolay . İsteyen kendi quizini yapabilir. Başlıyorum. 1) 2012 ocak ayında tüm dünyada en çok satan ford modeli nedir. a)focus b)fiesta c) F serisi kamyonet d) Escape+kuga crossover 2) Ford focusta kullanılmaya başlanan powershift hangi firma üretimidir. a)ZF b)Borg Warner c)Getrag d)Valeo 3) Ken Blockun son fiesta WRCsi kaç beygirdir. a) 620 b)650 c) 670 d) 700 4) Yeni ford Bmaxte hangi dizel motor olmayacak a) 1.6 115bg b ) 1.6 95 bg c) 1.5 75 bg 5) Fordun focusta kullanmaya başladığı 1.0T motorun turbosu hangi firmadan gelmektedir. a) Garrett b ) Borg Warner c) Continental d) Cobra 6) Türkiyede Şubat ayı içinde focus fiyatları kaç kere güncellendi a) 1 b ) 2 c) 3 d) 4 7) Ford avrupa CEOsu kimdir. a) Alan Mullaly b ) Stephen Odell c) Gunnar Hermann d) Derrick Kuzak Mart 14, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 quiz güzel ancak birşey söyleyyeim.. 4. soru hakkında hiçbir fikrim yok.. eğer soru, soru tekniği açısından doğru ise cevap kesinlike (d).. ama eğer cevap misal © ise, o zaman (d) şıkkı da yanlış oluyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 1) A olsun istiyorum. 2) C gibi kulağımda kalmış. Muhtemelen yanlış olabilir. 3) B, geçenlerde konusu çıkmıştı, siz olsanız ne yaparsınız falan diye 4) B demek geldi içimden. 5) A ama hiçbir fikrim yok. En çok garet ismini duydum. 6) B gibi hatırlıyorum. 7) C seriye uysun. İsmide hoşuma gitti. Kaç doğru sayın Cenk bey. Puanlamayı neye göre yapacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) @alperen haklısın. Çok iddialı değilim. Son şıkkı sildim. @ümit : 4 doğru Mart 14, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 1) B 2) C salladım 3) B 4) A 5) C 6) B 7) B Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 @yakup: senin focusa inancın kalmamış fiestayı işaretlemişsin hah hah haa ... Birkaç kişi daha yazsın öyle sonuç vereyim olmazsa 5-5buçukta doğru cevapları veririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 @yakup: senin focusa inancın kalmamış fiestayı işaretlemişsin hah hah haa ... Birkaç kişi daha yazsın öyle sonuç vereyim olmazsa 5-5buçukta doğru cevapları veririm. Dünya'ya çok hakim değilim ondan Avrupa'ya oranladım ama focus olması da çok yüksek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 @yakup: senin focusa inancın kalmamış fiestayı işaretlemişsin hah hah haa ... Birkaç kişi daha yazsın öyle sonuç vereyim olmazsa 5-5buçukta doğru cevapları veririm. Cenk Bey Ünal Yarımağan gibisiniz... Sonuçlar saat 5buçukta açıklanacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bilmedikleriniz için zahmet edip araştırmayın anlamında söylemiştim öyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Nereden çıktı şimdi bu.... Aaaa sınava girmeyeli çok olmuştu. Valla bakmadan ve ilk aklıma düşeni yazıyorum, 10 dakika araştırsam %100 doğru olurdu sanırım Şimdi %60-70 tuttursam geçer not olur mu? Cevaplarım: 1) 2012 ocak ayında tüm dünyada en çok satan ford modeli nedir. a)focus 2) Ford focusta kullanılmaya başlanan powershift hangi firma üretimidir. c)Getrag 3) Ken Blockun son fiesta WRCsi kaç beygirdir. b)650 4) Yeni ford Bmaxte hangi dizel motor olmayacak a) 1.6 115bg 5) Fordun focusta kullanmaya başladığı 1.0T motorun turbosu hangi firmadan gelmektedir. c) Continental 6) Türkiyede Şubat ayı içinde focus fiyatları kaç kere güncellendi b ) 2 7) Ford avrupa CEOsu kimdir. a) Alan Mullaly Valla çoğunu attım, malum yaştan hatırlama zorluğu var, umarım isabetli atmışımdır... Mart 14, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Cem abi ile kafa kafaya 1 hata ile girdik gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Cem abi ile kafa kafaya 1 hata ile girdik gibi Oh, çok şükür.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 evet ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bunlarda benim cevaplarım. 1) A son zamanlarda fiesta düşerken focus artıyordu galiba 2)C tabiki. Getrag büyük bir üretici ve fordda onlardan alıyor 3)B 650 diye aklımda kalmış 4)C tabiki. 1.5 TDCI gibi bir motoru yokki fordun. 5)A galiba. Garrett'e daha yakın hissettim kendimi. C ve D kesin yanlış galiba. Bu değilse B dir büyük ihtimalle 6)B galiba. Bir şubat başı iki şubat ortası 7)A galiba. Sıktım belki tutturmuşumdur. Eeee rekor bende mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 1) a-Focus 2) c-Getrag 3) b-650 (salladım) 4) a-1.6 115 bg 5) c-Continental 6) b-2 7) a-Alan Mullaly Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap