H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Hasan 4.. Umur 6 doğru.. Evet.. 2012 ocakta total focus satışı yalklaşık 63K, F serisi yaklaşık 45K, fiesta 40K. 1:a focus Getrag zaten fordun ortak olduğu bir firme PS oradan geliyor 2:c. Getrag Biliniyor zaten 650 hp fiesta 3:b 650hp Ben de şaşırdım resmi açıklamaya göre Bmaxte 1.5 75 bg dizel olacak. 1.6 115 yok 4:a 115 bg Lastik üreticisi Continental atmosferik motor kalmayacağını öngörerek turbo işine girip ilk kontratını FORD ile yapmış. Büyük sürpriz. Doğru cevap 5:c Continental 6:b 2 biliniyor zaten.. A. Mullaly FORD CEOsu Ford avrupa CEOsu ise Stephen odell. Gunnar Hermann focus ürün direktörü. Derrick Kuzak amerikada üst düzey görevli emekliye sevkedildi. 7:b Mart 14, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Eeee, ne oldu şimdi, ödül mödül bir şey yok mu? Kazananlar belli mi? Bedava paspas verseydin bari... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 3 ve daha az doğrusu olanlar forumu daha sıkı takip etsin diye idi Ödül falan yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Cenk kötü bir şaka yaptım... Çok keyif aldım, uğraşmış hazırlamışsın, Çok teşekkürler ve eline sağlık. Devamını heyecanla bekliyoruz. Fırsat bulursam ben de bir deneme yaparım yalnız bırakmamak iÇin seni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap