2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Serviste Takılan Hava Filtresi
-
Benzer İçerikler
-
- 10 yanıt
- 1.220 görüntüleme
-
- 1 yanıt
- 626 görüntüleme
-
- 12 yanıt
- 1.090 görüntüleme
-
- 20 yanıt
- 2.168 görüntüleme
-
Makyajlı Focus Vites Geçişinde ki Ses ve Servisin Yaptığı Hatalar. Ayıplı Hizmet ve Ayıplı Ürün Kapsamında Değişim Talebi Süreç 1 2
Yazan: İzzettin D.,
- ford ihtarname
- ford
- (ve 15 tane daha)
- 22 cevap
- 2.756 görüntüleme
-
Soru
Erkan C
Aracım 1.5 tdci ps 2015 model. 2018 şubat ayında aracımın 3 bakımı 34 bin kilometrede Adapazarı Akgün Oto yetkili serviste yapıldı. Kilometre dolduğundan dolayı 4. bakım için Karabük Azim Oto'yu aradım. 5w30 yağ koymalarından ve 47 bin kilometredeki arabanın triger setini değiştirmek istemelerinden dolayı bakımını kendim yapmaya karar verdim. Erol otodan parçaları sipariş ettim ve bu akşam ustamla birlikte parçaları değiştirdik. Hava filtresini değiştirirken serviste takılan hava filtresinin orjinal olmadığını farkettik. Ayrıca filtre takılırken filtre kutusuna uymadığı için filtreyi iki taraftan preslemişler. İçindeki kağıt da haliyle ezilmiş. Aşağıya fotolarını koyuyorum.
Olayı biraz daha ilginç yapan şey, Erol otodan orjinal olarak aldığım hava filtresi de kutusuna sığmadı. Usta eliyle preslemeye çalıştı ama hiç esnemedi. Mecbur kaldı yan sanayi takmaya. Tuhaftır ki yan sanayi hava filtresi tık diye oturdu. Erol oto şasi numarasıyla sorgulatarak parçaları gönderdi. Servisin taktığı markasız hava filtresi de uzun, orjinal olarak aldığım hava filtresi de uzun. Sorunun ne olduğunu çözemedim.
Ne idüğü belirsiz, ezerek taktıkları filtreyi 68 liradan kakalayan yetkili servisi kınıyorum. Bu filtreyi taktıkları bakımda şanzıman yağı da değişmişti. Daha öncesinde aynı serviste volan garantiden değişmişti. Güvenemiyorum. Acaba düzgün yağ koydular mı, volanı gerçekten değiştirdiler mi? Önünden geçmem daha servislerin.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap