Erkan İnce Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2018 2012 C max titanium x aracımda gem modülü ne su kaçmış otokoç servise gittim 7000 tl gibi montaj dahil fiyat çıkardılar bu işi en ucuz şekilde nasıl çözeriz izmirde var mı acaba yonlendirebileceginiz bir usta ya da istanbuldan veya izmirden çıkma bulsak uydurabilir miyiz var mı fikri olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2018 Ankara'da olsanız yazılımı dahil yardımcı olurdum ama mesafeler, Bu arada su alma kesin, fışkiye bidonu motorundan gelmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2018 Sorun sadece su alma sonucu oluşan oksitlenme ise, modül açılıp tiner ile temizlenebilir aslında. Belki bunu yapmışsınızdır bilemiyorum ama denemediyseniz denemekte fayda var. Fazla sert davranmadan diş fırçası ile yapılabilecek bir uygulama. Sonuç alma ihtimaliniz var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2018 1 saat önce, Erkan İnce yazdı: 2012 C max titanium x aracımda gem modülü ne su kaçmış otokoç servise gittim 7000 tl gibi montaj dahil fiyat çıkardılar bu işi en ucuz şekilde nasıl çözeriz izmirde var mı acaba yonlendirebileceginiz bir usta ya da istanbuldan veya izmirden çıkma bulsak uydurabilir miyiz var mı fikri olan @Gürkan Çakıroğlu'nda bir BCM/GEM modülü var uyuyor olması lazım sizin araca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 22 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Sorun sadece su alma sonucu oluşan oksitlenme ise, modül açılıp tiner ile temizlenebilir aslında. Belki bunu yapmışsınızdır bilemiyorum ama denemediyseniz denemekte fayda var. Fazla sert davranmadan diş fırçası ile yapılabilecek bir uygulama. Sonuç alma ihtimaliniz var. Deneyecegim. şimdilik aracım serviste yatıyor bakacaklar insaallah keyifleri gelirse kesin bilgi verirlerse artık onu da deneyeceğim. Olmazsa çıkma bulacağız çıkma olursa da seri no filan uyması gerekiyormuş bakalım nasıl olacak bu yüzden aracımdan soğudum yemin ederim güzelim arabayı satacağım ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Bir saat önce, Erkan İnce yazdı: Deneyecegim. şimdilik aracım serviste yatıyor bakacaklar insaallah keyifleri gelirse kesin bilgi verirlerse artık onu da deneyeceğim. Olmazsa çıkma bulacağız çıkma olursa da seri no filan uyması gerekiyormuş bakalım nasıl olacak bu yüzden aracımdan soğudum yemin ederim güzelim arabayı satacağım ?? O kadar da büyütecek, araçtan soğutacak bir şey yok. Seri no ile filan da bir alakası yok sasece parça numarasının uygun olması ve sizin aracınıza göre porgramlanması lazım. Ben sırf keyif için değiştirdim basitleştirmek için öyle söyleyeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Programlamaya biraz baktım internetten basit gibi görünüyor ama ?? yine de bilene yaptırmak lazım galiba. Bu arada basitlestirmek için degistirdigin gem modülü mu yoksa yanlış mı anladım ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 14 dakika önce, Erkan İnce yazdı: Programlamaya biraz baktım internetten basit gibi görünüyor ama ?? yine de bilene yaptırmak lazım galiba. Bu arada basitlestirmek için degistirdigin gem modülü mu yoksa yanlış mı anladım ??? Evet BCM/GEM modülünü sonradan taktığım bir modülü çalıştırmak için degistirmem gerekti. Programlamayı siz yapamazsınız elbette servis cihazıyla yapılmalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2018 Zaman her şeyin ilacı ? aracım yetkili servisten bir çıksın özel servise götüreceğim en uygunu o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2018 bcm kodu nedir yazın bulmakta yardımcı olalım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2018 Aracım servisten çıkmadı daha sözde araştırıyorlarmış. Bakalım sonuç ne olacak. bu kod nerede yazar bi fotoğraf atar mısınız varsa ya da tarif eder misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap