Yakup Kuru Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2018 Arkasaslar 2016 model LPG’li aracımın buji değişimini serviste 130₺ ye yaptırdım. Fiyat fazla mi? erol otomotivden 50 lira fiyat aldım ama araç garantili olduğu icin mecbur serviste değiştirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Bakımda tavsiye edilen işçilik ücreti 140 TL +KDV. Buna göre kıyaslayabilirsiniz bu bir saatlik bakım ücreti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Geçen hafta ben kendim yaptım. Eroldan 50 tlye aldım. Buji anahtarı bulup 15 dakikada değiştim. Aracım 2015 model, 32000 de. LPG takalı 20000 km. oldu. Bildiğim kadarı ile buji garanti bozmuyor ama yaptırmışsınız. Hayırlı olsun. Aracın 2. Vitesi canlandı. Bakım periyodu 45000de bir değişim diyor ama LPG olduğu için öne çekmek gerekli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 52 dakika önce, Serkan erden yazdı: Geçen hafta ben kendim yaptım. Eroldan 50 tlye aldım. Buji anahtarı bulup 15 dakikada değiştim. Aracım 2015 model, 32000 de. LPG takalı 20000 km. oldu. Bildiğim kadarı ile buji garanti bozmuyor ama yaptırmışsınız. Hayırlı olsun. Aracın 2. Vitesi canlandı. Bakım periyodu 45000de bir değişim diyor ama LPG olduğu için öne çekmek gerekli.. Ayni şekilde bende erken değiştirdim. EROL otomotivden 50₺ ye alacaktım ama garantili diye serviste değiştirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap