Emre V. Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) eeb97790bed3599442267ce206b7d412 Mart 14, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Merhaba hoşgeldiniz,bu arada paylaştığın spoilerin yakışacağını düşünmüyorum. Mart 14, 2012 Alper Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Ehehehe arkadas yeni degil benden eski nerdeyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 püff Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Zevk meselesi olmakla beraber bence kesinlikle hayır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 (düzenlendi) Ehehehe arkadas yeni degil benden eski nerdeyse HB aracımız olsaydı kesinlikle düşünürdüm. sedan tip aile aracına hitap ettiğinden ve keskin hatları olduğundan yumuşatamıyoruz bu focus'umu yaa En iyisi film ve m3 ince spolier takıp yoluma devam etmeliyim.. Herkese değerli yorumu için teşekkür ederim .. Yorum bırakmak isteyen olursada tabiki merakla beklerim Mart 14, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Ben HB olanada takmazdım Ben sana bişi diyimmi Sadece ST ön tampon tak araca. aracı abartmadan çıtırdan düşür. Bide güzel 17 jant. Mercek xenon far. açık ton film. Miss olur miss Arka bagajın üstüne M çıta koyabilirsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Ogün abi bizde en fazla bi araba 2-3 sene duruyor oda en fazla 1 senesini doldurdu şimdi tutup masraf etmek istemiyorum sade hoş parlak dursun yeter Bolu küçük yer ya görüşümüzde küçük oluyor illaki En iyisi : kibarından egzoz ucu Film orta koyuluk m3 tipi ince spoiler yeter bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Jantla tamponu araçtan çıkartır çıkartmaz satarsın sıkıntı olmaz ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Jantla tamponu araçtan çıkartır çıkartmaz satarsın sıkıntı olmaz ki abim sonra onu satması var , ki şimdi alırkende belli bi miktar biriktirmek lazım falan.. En iyisi hiç bulaşmadan öğrenci işi modifiyeye devam Film , spoiler , Egzoz ucu >> işlem tamam ( Hep merak etmişimdir > blof off takamadım , bari egzoz ucu olarak rüzgar sesi çıkaran uçlar var ondan taksak nasıl ses verir ki tabi kalıcı olarka kullanmak için değil heves geçene kadar ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Bencede o spoiler focusun hiçbir versiyonununa gitmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 (düzenlendi) Kendi Sorumun cevabını az önce bulmuş bulunmaktayım her ne kdar tozdan gözükmesede Film çektirdikden sonra farların beyaz kısımlarına siyah çektircektim ki ondanda soğudum kırmızı yaparım M çıta takınca böyle olcak sanırım ama bunda pek belli olmamış. ilgili link Mart 15, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Bu adam aracın Annesini sevmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Çakma Mondeo gibi olmuş yandan bakınca.Baya uzun geldi gözüme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap