Eren Tan Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2018 Merhaba Focus Club Üyeleri, 4 gün evvel Sarıkanat Restoranda mükemmel yemeklerimi yemeden evvel, yani mekana girmeden evvel yığın dolusu göçmen kuşlarını yakalamıştım. Şimdi artık hiç üşenmeden forumuna geri dönmek istedim. Umarım beni özlersiniz... ? Yakalamış olduğum kuşlarla dolu fotoğraflarımın ismine "Bugün Resmine Dokundum" adını koydum. Böyle bir isim koymamın sebebi ise çok sevdiğim (sakin, dupduru ve çığlıksız) bir Şebnem Ferah şarkısı olan "Bugün"ün ilk satırını aldım. "Ben" hariç! ☺️? Resimlerinin altına o videoyu yine de bilmeyenler ya da hatırlamayanlar için ekleyeyim yine de... Anlayışlı ve olumlu yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılarım ile... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Eline sağlık Erencim. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap