Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 14, 2012 Çok yakın abime araba bakıyoruz Yeni Bmw 3 serisi gelince Audi fiyatlarını düşürdü..Aslında onu düşünüyorduk ama arada 10bin euro fark var..O zaman da A4 olsun dedik..Yeni makyajlandı araÇ biliyorsunuz Donanım: Sline'nın bir altı olan versiyon; Navi,17'',Deri,Sunrf yok.. Renk: ibis beyazı Tüketim: 6.9 / 5.8 / 5.1 Fiyat: 48.470 Euro'ya anlaştık (113.800 TL) Listesi aşağıdaki gibidir.. Bu fiyata bunun gibi araÇ önerisi olan varmıdır ? Ne düşünüyorsunuz ? Şöyle tablo olarak sunuyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Benim için şimdilik rüya markalardan. Audi. Hangisini alırsa alsın çok memnun kalacağı kesin. Bari 25 Bin Lira daha az ödesin. Ha bu arada Ogün'ün yerine de cevap vermek istiyorum. Aşk üç harflidir : BMW 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Valla diğer bir abin olarak ben premium D alacak olsam Bmw yi tek geçerdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Valla diğer bir abin olarak ben premium D alacak olsam Bmw yi tek geçerdim. Abi fiyat farkı ile 1 araba daha alıyorsun ? Kendi kuzeninde de 3.20d var bir eski kasa..Onuda kullanan biri, arkadan iterken sallanması hoşuna gitmiyor pek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bence anlaştığınız fiyat çok güzel bir fiyat. Başka araç araştırmaya lüzum yok. Hayırlı olsun Yakubum Mahmut abi BMW bitti artık ya Bir opsiyon paketleri koymuşlar fiyaları x2 ye çıkartıyor. Haketmiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bence anlaştığınız fiyat çok güzel bir fiyat. Başka araç araştırmaya lüzum yok. Hayırlı olsun Yakubum Mahmut abi BMW bitti artık ya Bir opsiyon paketleri koymuşlar fiyaları x2 ye çıkartıyor. Haketmiyor Abi bana da fiyat mükemmel geldi..Yani fiyat böyle inmiş olmasa alınmaz bencede.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Abi bana da fiyat mükemmel geldi..Yani fiyat böyle inmiş olmasa alınmaz bencede.. 113 lira diyosun A4 hemde 2,0 tdi Passatın 2,0 tdının 2009 modelinin 2. eli 85 lira. Pazarlık bile yapmak gereksiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Arkadan iterken sallayan bir gücün benzeri önden çekerken de direksiyonu gayet sevimsiz tepkilerle devredışı bırakabilir. Bana göre yeni nesil C sınıfları ile D sınıfları arasında ölümcül bir fark yok, bu yüzden de premium D ye binince eskisi gibi atla deve misali bir fark algılamıyorum, buna rağmen gene de bu markalara yöneleceksem 15-20.000 e bakmaz Bmw alırdım tabi görüşler kişilere özel, Audi ler fazlasıyla birbirine benzeyen karakter karmaşası yaşayan tasarımlara sahip bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Onada bakmışlar 2009 a4 90 binden aşağı ilan yok...Yani çok zarar etmeyiz gibi 3 yıl binsek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 İçinde tıkırtı yok ses yok, malzeme resmen 10 sınıf üstü, motor super şanzuman super yeni 3 serisinden dahada güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ayhan Karadağ Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 tartışmasız her şeyiyle, kesinlikle, sonuna kadar, AUDİ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Onada bakmışlar 2009 a4 90 binden aşağı ilan yok...Yani çok zarar etmeyiz gibi 3 yıl binsek.. Aldığınız fiyatla 1 sene bile binseniz zarar etmezsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 tartışmasız her şeyiyle, kesinlikle, sonuna kadar, AUDİ Aynen ayhan audi diyince duruyorum resmen makyajlı a4 resmen tam oturmuş hali a4 ün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 tartışmasız her şeyiyle, kesinlikle, sonuna kadar, AUDİ Aramıza hoşgeldiniz Tanışma bölümüne alalım sizi isterseniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yakup alacağınız arabanın tek masrafı s line jant. Alın mutlaka A4 üm olsada 1.2 tsı olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap