Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 kapı trimleri 3ncü sınıf vinleksle kaplıysa al.. yoksa alma.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Aradaki fiyat farkı ciddi, ama yeni 3 serisi A4 ü de, makyajlı C serisini de net bir skorla yendi karşılaştırmalı testlerde ve bana göre de Audi den -bu kadar olmasa da- pahalı olması son derece normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yakup alacağınız arabanın tek masrafı s line jant. Alın mutlaka A4 üm olsada 1.2 tsı olsa Yakuba lansman jantı lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bence 3 serisin içi fluance in içine benziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bence 3 serisin içi fluance in içine benziyor Yeni 3 serisi konumuz var abicim forumda. Oraya doğru kayalım arzu edersen. Bende hoşnut değilim yeni 3 serisinden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yeni 3 serisi konumuz var abicim forumda. Oraya doğru kayalım arzu edersen. Bende hoşnut değilim yeni 3 serisinden Olur Ogün ön farlar hayal kırıklığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yakup alacağınız arabanın tek masrafı s line jant. Alın mutlaka A4 üm olsada 1.2 tsı olsa Konuştuk, yarın büyük ihtimalle iş bitecek, bende 17'' ile değiştir dedim..Sline 18 sanırım ama o konfor kaybolmasın istiyor yani 17 olsun hiç olmazsa ufak kalmasın dedim kapı trimleri 3ncü sınıf vinleksle kaplıysa al.. yoksa alma.. 2-3-4-5 fark etmez, tukaka olmasın yeter Yakuba lansman jantı lazım Jant alacaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bu arada taba rengi deri çok yakısıyor yakup onuda ekleselerdi bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Konuştuk, yarın büyük ihtimalle iş bitecek, bende 17'' ile değiştir dedim..Sline 18 sanırım ama o konfor kaybolmasın istiyor yani 17 olsun hiç olmazsa ufak kalmasın dedim 2-3-4-5 fark etmez, tukaka olmasın yeter Jant alacaz BBS alın nee olurr.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Bu arada taba rengi deri çok yakısıyor yakup onuda ekleselerdi bari Abicim onları da eklersek A6 ve Bmw 3 e yaklaşıyoruz Antalya'da yaşıyorlar, sıcakta zarar görmesin deri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Abicim onları da eklersek A6 ve Bmw 3 e yaklaşıyoruz Antalya'da yaşıyorlar, sıcakta zarar görmesin deri Tamam tamam a4ü alında önemşi değil döşeme karar doğru yanınızdayız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Turan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 slm kardeş bu fiyat çok iyi hangi bayi olduğunu yazabilir misin veya ali.turan@mynet adresine gönderebilir misin bende almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Antalya Bayii, sorun olmaz paylaşmak Ayrıca Bursa da ki bayii de bu fiyatdan biraz daha düşüğüne veriyor.. Bilginize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Turan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 teşekürler kardeş bende aynı araca 117.000 fiyat almıştım bugün. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 teşekürler kardeş bende aynı araca 117.000 fiyat almıştım bugün. Valla hocam alacaksanız hayırlı olsun, yarın banka'da sorun çıkmazsa alınacak inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap