Gökhan Türker Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2018 2017 focus aracıma adaptif far taksam herhangi bir sensör yada kablo vs vs birşey gereklimi yoksa eski holojen farı sök adaptif farı tak çalışır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Çalışmaz, sitedeki tüm Xenon OEM far montajı konularına bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Link atabilirmisiniz bulamadım da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 https://www.focusclubtr.com/topic/3854-focus-3-bi-xenon-montajı/?tab=comments#comment-136907 https://www.focusclubtr.com/topic/7011-focus-3-oem-bi-xenon-montaj-klavuzuyazılımsal-aktivasyon-veya-röleli-sistem/ https://www.focusclubtr.com/search/?q=xenon&type=forums_topic&nodes=139 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Bütçe varsa takılır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Hiç bulaşmayın. Benim 2015 1.5 TDCİ powershift titanium aracımda adaptif orijinal farlar paket olarak var. Sürekli bozuluyor. Garantiden 5 kez değişti. Mahkemelik durumdayız. İlgili konu forumda mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 8 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Hiç bulaşmayın. Benim 2015 1.5 TDCİ powershift titanium aracımda adaptif orijinal farlar paket olarak var. Sürekli bozuluyor. Garantiden 5 kez değişti. Mahkemelik durumdayız. İlgili konu forumda mevcut. Bir çok yerde de okudum herkesin bu farlar arıza yapıyormuş benim aracımda şuan Çin malı mercekli u led li farlar var ama aydınlatma konusunda çok sorun yaşıyorum eski holojen farları takıcam adaptif arıyordum ama okuduklarımdan dolayı vazgeçmiş durumdayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Farla iş bitmiyor ki. Far yıkama sistemide lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2018 Benim focus mk2 aracimda tekno paket ve mercekli halojenler vardı. Onlar da sürüşe duyarlı idi. Xenon kit uygulamistim, sonuç çok iyiydi. Far yıkama ve otomatik yükseklik sorunu ile muayene dert olmaya başladı. 2 yılda bir sök, halojen ampul tak derken sıkıldım ve aracı yeniledim. Allah cezami verdi??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 (düzenlendi) valla benim araçta orj var ne aydınlatmasında nede aflde sorun var oto uzun far gayet stabil çalışıyor ... sonradan al tak şeklinde çalışmaz tesisatta gerekli bağlantı ve düzenlemeleri yapıp eksik parçaları montaj yapıp beyinden gerekli ayarlar yapılınca sorunsuz çalışır biraz maliyetli olur yalnız .... Kasım 6, 2018 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2018 2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: valla benim araçta orj var ne aydınlatmasında nede aflde sorun var oto uzun far gayet stabil çalışıyor ... sonradan al tak şeklinde çalışmaz tesisatta gerekli bağlantı ve düzenlemeleri yapıp eksik parçaları montaj yapıp beyinden gerekli ayarlar yapılınca sorunsuz çalışır biraz maliyetli olur yalnız .... +1 +Muayeneden sorunsuzda geçebilmek için Far yıkama gereklidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Gökhan Türker
2017 focus aracıma adaptif far taksam herhangi bir sensör yada kablo vs vs birşey gereklimi yoksa eski holojen farı sök adaptif farı tak çalışır mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap