adnan canpolat Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2013 focus III dizel style ımı alalı 1 hafta oluyor,geçen tümseklerden geçerken gıcırtı sesini farkettim,biraz dikkat ettikten sonra koltuktan geldiğini farkettim,durduğum yerde kendimi sarstığımdada aynı sesi işitiyorum,rahatsız edici,rezil edici:) bu arada rodaj uyarıları gereği aracın vitesini 2000 devirde değişiyorum,aracım şu an 1000 km oldu,rodaj zamanı bitince kaçta vites değiştirmeliyim,sevgiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Vites değişimi için yol bilgisayarı size yol gösteriyor olması lazım ona uyarsınız oldu bitti. (ekonomi için) Çok takılmayın yani siz nasıl isterseniz o zaman değiştirin robot değiliz ya gözümüz devir bandıda mı olacak motorun sesine göre devam.. Gıcırtı başlığı vb tek kelime yerine lütfen açıklayıcı detaylı başlık veriniz ayrıca kısa kısa başlık ifade etmeyecek sorular için genel bölümde bir anabaşlık mevcut. Koltuğu yağlatırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 ok teşekkürler,servise gidiyim yada bulursam neresinin gıcırdadığını bi wd 40 sıkarım..yol bilgisayarı vites konusunda uyarıyor ama devir olarak 1750 turbonun devreye girdiği zamanı seçiyor,eskiden dizel motor denince motor bağırttırılırdı artık sistemler değişti,dizel düşük devir sever oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2013 (düzenlendi) ok teşekkürler,servise gidiyim yada bulursam neresinin gıcırdadığını bi wd 40 sıkarım..yol bilgisayarı vites konusunda uyarıyor ama devir olarak 1750 turbonun devreye girdiği zamanı seçiyor,eskiden dizel motor denince motor bağırttırılırdı artık sistemler değişti,dizel düşük devir sever oldu Turbo herzaman devrede sadece maksimum torku dediğiniz zaman alır. Motorun sevgisi falan yok ayrıca tamamen duygusal yorumlar bunlar Hiçbirşey olmaz aracı sürekli zorlayıp dinlenmeden susturmadıkça... Mayıs 18, 2013 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Koltuğu çok fazla yükselttiyseniz o yapabiliyor gıcırtıyı. Servise gösterince yağlayıp tamamdır diyorlar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Turbo herzaman devrede sadece maksimum devri dediğiniz zaman alır. Sanırım torku olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Bu koltuk gıcırtı sorunu bende de vardı; benim koltuğu yağlamadılar; raylarını garantiden değiştirdiler, tabi başında duramadığım için işlemi göremedim ama ses kalmadı, sessiz-sakin sürüyorum şimdi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 anlaşıldı koltuk opsiyonlu ya yağlanacak ya raylar değişecek bu gün servisi arayacağım yarınm için randevu alacağım,gelşişmeleri paylaşırım,teşekkürler.bu arada bi arkadaşım daha focus aldı dizel,bana lastik havalarının fabrika çıkışlı fazla olduğunu söyledi,normali 32-33 biliyorssunuz bu gün bi lastikçiye gidip kontrol ettirip ideal değerlerine çekicem..ankaraada en iyi servis otokoç mudur?tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 (düzenlendi) focus III dizel style ımı alalı 1 hafta oluyor,geçen tümseklerden geçerken gıcırtı sesini farkettim,biraz dikkat ettikten sonra koltuktan geldiğini farkettim,durduğum yerde kendimi sarstığımdada aynı sesi işitiyorum,rahatsız edici,rezil edici:) bu arada rodaj uyarıları gereği aracın vitesini 2000 devirde değişiyorum,aracım şu an 1000 km oldu,rodaj zamanı bitince kaçta vites değiştirmeliyim,sevgiler aynı sorun bende de vardı. Servise gittim durumu anlattım. Adam bana bu gayet normal bişey diye cevap verince bende sizin hakkınızda otosan dan başlayarak, Almanyaya kadar şikayet mailleri yazarım dedim ) Adamın tavrı değişiverdi. Koltuk söküldü. Ray bölümü yağlandı. yaklaşık 10 aydır problemsiz kullanıyorum. Kasım 2, 2013 Murat Arık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemil Kabran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 arkadaşlar 2013 4800 km de focus aracım var şöför koltuğu gıcırtısı için servise gittim ve otosanın döşemecisine gönderdi. döşeme sökültü ve gıcırtı yapan yer izole edildi kızaklar yağlandı. sonuç mükemmel tık yok döşemesi focus ve c maxta kronik olduğunu söyledi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 aynı sorun bende de var ama sanırım benim koltuktan değil çünkü yağışlı havalarda ses olmuyor Bendeki sorun kasislerden geçerken veya aracı rampaya park ettiğimde içinde hareket etseniz dahi yapıyor içinde çocuk zıplasa o sinir bozucu sesi yapıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Bizimkinde de var sağ ön koltukta ama sadece biri oturuyorsa ses yapıyor. Frenlemede ve ilk harekette. Çok rahatsız edici değil ama ilk bakımda dile getirmeyi düşünüyorum,çok sorun olmayan bir şey için 15km yol gitmeye niyetim yok yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda Başmak Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Aynı gıcırtıyı bende yaşadım 2 hafta önce arabaya çok binmeyiz fakat koltuğun sırt bölümü ile sağ taraftan biraz oynadığımda ses kesilmişti ne kadar kalıcı olur bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Aynı sorun bendede vardı sevıse gıttım kızagı degıstırdıler ses kesıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Servis ilk etapta yağlıyor sanırsam. Kızak değişikliği son çare. Bende şu ara el freni ses yapıyor. Çekiyorum el frenini arabadan iniyorum garc gurc.aracı sarsıyorum yine garc gurc. Fren inikken ses yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap