Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 06.11.2018 - 20:34 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bi Arteon alınırdı ama 300 bin'im yok. ? ? benim 300 k m var ama; Focus 4 için saklıyorum! ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 Şimdi, Selçuk Öz. yazdı: benim 300 k m var ama; Focus 4 için saklıyorum! ? Onu ben satmalıyım ? Zira 300'den geriye kalanla bir focus daha alabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Bir ihtimal şu rezillikten sonra arabalar kalır mı acep dedim de olmadı tabi: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 ülkede öyle bir bilinç olsa; zaten onlar da öyle bir mesaj atamazdı!☹️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 4 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Bir ihtimal şu rezillikten sonra arabalar kalır mı acep dedim de olmadı tabi: Rezillik olduğunu değiştirmiyor ama siren ile Atatürk için çalınan sireni kastetmedikleri belli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Rezillik olduğunu değiştirmiyor ama siren ile Atatürk için çalınan sireni kastetmedikleri belli. Ondan başka siren kimin var ben bilmiyorum mesela, benim gibiler de başka kast edecek bir şey bulamadıklarından direkt böyle düşünmüşlerdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Ondan başka siren kimin var ben bilmiyorum mesela, benim gibiler de başka kast edecek bir şey bulamadıklarından direkt böyle düşünmüşlerdir. ekşide okuduğuma göre trendyol siren sesiyle bildirim gönderiyormuş. kendileride sirenler çalıyo n11 yıkılıyo gibi bişeyle tvde reklam yapıyolardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Göktaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2018 Konu amacından çıkacak. Araçları alan var mı forumdan acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap