Gökhan Türker Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2018 Focus aracım garantili aküm zayıflamış sizce akü garantiye girer mi? Ücretsiz akü değişimi yaparlarmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Lütfen başlık seçimlerinde kurallara uyalım ? Ömrü normal şartlarda bittiyse girmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 2018 Ocak çıkışlı 10 aylık araç geçenlerde kışlık bakıma gitmiştim orda söylediler %75 e inmiş sormayı da unuttum orda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Ford servisleri adamına göre değişim yapar. Normalde değişim yapması lazım. Forumda en son aküyü garantiden değişen yanlış hatırlamıyorsam @Cem Bonevalhocamdı. O sana daha doğru cevap verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 2 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Focus aracım garantili aküm zayıflamış sizce akü garantiye girer mi? Ücretsiz akü değişimi yaparlarmı Akünün akü üreticisinden kaynaklanan (Fomoco ise Ford olacak bu) iki yıllık garantisi var, ama zayıfladığı için değil bozulduğu için, yani şarj tutmadığı için değiştirilir. Ben Mutlu kullanıyor idim, aküyü de Mutlu değiştirdi garantiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 2013 model( 2014 tarfik çıkışlı) aracımda otosanın orijinal aküsü vardı..2017 şubatta kardan ötürü(-34) filtreler vs. dondu..Tatvan aydınlar ford servisine aracı çektim..Rutin bakım harici, akü vs garantiden değişti..Ama olumsuz dönüt alanda duydum..Şans sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2018 Benim Akü'yü garanti bitimine 2-3 ay kala değişmiştiler. Çeşitli sıkıntılar belirtmiştim,akü'den kaynaklı olduğunu düşündüler heralde,gebze nazer değişmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2018 Ben garantiden değiştirmiştim 3 yıllık garantinin sonuna doğru. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Gökhan Türker
Focus aracım garantili aküm zayıflamış sizce akü garantiye girer mi? Ücretsiz akü değişimi yaparlarmı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap