H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Bir saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Kastamonu sarımsağı mı lazım? ??? Yoook.. Tabakoğlundan pastırma lazım ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 3 saat önce, suat coşkun yazdı: Bak şimdi kafama takıldı.Bende evde sucuk yapayım dedim.Kıyma bozuldu.Sarımsaktan mı oldu acaba?? Ben Kayseri'den hazır karışım harç getirtiyorum. Pek güzel oluyor. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 @Servet Ö. Turşuyu falan geçtim de sen İzmir'e mi taşındın? Ben kaçırdım herhalde o kısmı? neresindesin izmirin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Annem aspirin atıyordu sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Yoook.. Tabakoğlundan pastırma lazım ??? O şu an altından kıymetli. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 6 saat önce, Aydın Baran yazdı: @Servet Ö. Turşuyu falan geçtim de sen İzmir'e mi taşındın? Ben kaçırdım herhalde o kısmı? neresindesin izmirin? Evet abi Urladayım --1 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Kastamonu sarımsağı mı lazım? ??? Eveeeet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 2 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Evet abi Urladayım Uzakmışsın, ama Urla yaşanacak yer iyi yapmışsın bizim oralar karışık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 15 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Uzakmışsın, ama Urla yaşanacak yer iyi yapmışsın bizim oralar karışık. Narlıdereden ötesi bozuyor ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 22 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Narlıdereden ötesi bozuyor ? Hoş geldiniz İzmire. Bir ayağımız Urla, bir ayağımız Narlıdere de. Görüşüp tanışmak isterim. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Narlıdereden ötesi bozuyor ? Vay vay vayyss ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 2 saat önce, Aydın Baran yazdı: Uzakmışsın, ama Urla yaşanacak yer iyi yapmışsın bizim oralar karışık. 2 saat önce, Turhan Onat yazdı: Hoş geldiniz İzmire. Bir ayağımız Urla, bir ayağımız Narlıdere de. Görüşüp tanışmak isterim. ? 8 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Vay vay vayyss ?? Let the mini buluşma begin! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Let the mini buluşma begin! Bir dahaki sefere Urla-Narlıdere hattında inşallah ? Sarımsak da getiririm? Kasım 20, 2018 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap