ÖzkanYENİGÜN Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 1. Ebay da getirilen düğmeler eski fırın düğmeleri ile değiştirildi.. 2. Pedal seti eskisiyle değiştirildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 1.Ebayden getirilen düğmeler fırın düğmeleriyle değiştirildi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 2. Yine ebaydan getirilen pedal seti takıldı.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Konular birleştirildi ve doğru kısma taşınmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Güzel olmuş güle güle kullanın.. ,Düğmelerden bende almıştım,gerçekten harika bir görüntü veriyor.. Eskisi Fırın düğmesine benzediği için gıcık duruyordu.. Akşama foto atarım buraya.. Erkan sen nerden almıştın? Ben de focus 3'ün düğmelerini değiştirsem mi diye düşünüyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... Adı üstünde esasında ufak dokunuş) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ,Ben İstanbul'dan bi arkadaştan aldım daha doğrusu hediye etti bana.. Ama Focus 3 e olurmu bilemiyorum,daha önce takan oldumu. focus 2ler ile aynı düğmeleri kullanmışlar sağolsunlar, ziyan olmasın o kadar düğme demişler herhalde.. olur sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 iyi de işte onlar hep ufak bir temasla başlar başka bir temasa dogru yola gidilir...nebileyim ben dügme tuş muş tırıvırı şeyler..bakkkkkkkkkk bunu aldım nasıl olmuş....oooooo çok güzelllllll çok yakışmışşşşşşş.......inanmıyorummmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiiii..falan napayım ben...güzel bir söz vardı tarihi bir filmde...herşey karşındakinin elini tutmakla başlar gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... bu nü çalışması sizi baya etkiledi gibi gözüküyor... :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 evet üstadım...kendimi sanata verdim artık.....sanat sanat içinmi sanat halk içinmi karar vericem....sizede karakalem...çalışmalarımdan örnekler sunucam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 iyi de işte onlar hep ufak bir temasla başlar başka bir temasa dogru yola gidilir...nebileyim ben dügme tuş muş tırıvırı şeyler..bakkkkkkkkkk bunu aldım nasıl olmuş....oooooo çok güzelllllll çok yakışmışşşşşşş.......inanmıyorummmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiiii..falan napayım ben...güzel bir söz vardı tarihi bir filmde...herşey karşındakinin elini tutmakla başlar gibi... abi bak sen yanlış hükümet zamanında yetiştin tinerci gençlik oldun, büyüyünce de aynı tinercilik devam ediyor.. biz yırttık neyse ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 tinermi pöh...artık resim sergilerinde..herakşam kokteylerde şarabımı içiyorum ne tineri....canım bi kanepe bir kadeh daha alayım...sagol.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 merakla bekliyorum çalışmalarınızı..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 tinermi pöh...artık resim sergilerinde..herakşam kokteylerde şarabımı içiyorum ne tineri....canım bi kanepe bir kadeh daha alayım...sagol.. hah hah hah, yaahu azizim, şarap değil üzümdür o... ayrıca ressamın şuradaki fırça darbeleri ne kadar sürrealist değil mi? hih hoh hah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap