Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 çok acemice çok...tren öpsün seni zekimüreni bırakkkkkkk...bunlarla olmaz......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Ne başlık atmışım ben böle:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ufak dokunuşlar yazınca içim ürperdi birden attım kendimi ama pedal düğme bozdu işi...bense neler hayal etmiştim.... "Ufak dokunuşlar ve akabinde kaba vuruşlar" :kop: 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 çok acemice çok...tren öpsün seni zekimüreni bırakkkkkkk...bunlarla olmaz......... ben öyle birşey mi dedim allahasen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Valla bu düğmeler gerçektende çok hoş duruyor. Titanium dışındaki her Focus 2 ve 3 e lazım bence bu ufak dokunuşlardan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Ford nie düşünmezse bunları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Fordda çalışanlar kaba tipler çünkü,focus 3 ün ön konsolunda bile bir sürü kabalıklar var,eskisine göre süper belki ama şu andaki rakiplariyle kıyaslayınca focusun ön konsolu çok çangıllı çıtaklı,kaba ve garip..ön göğüsü o kadar uzun yapmaya ne gerek var arkadaş,üzerine doğru kama hibi geliyor,ön camları silmek için kırk takla atıyosun.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Özkan hayırlı olsun, çok şık durmuşlar.düğmeler tıpkı benimkilere benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Özkan hayırlı olsun, çok şık durmuşlar.düğmeler tıpkı benimkilere benziyor. Sağolasın evet benziyor..) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖzkanYENİGÜN Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Fordda çalışanlar kaba tipler çünkü,focus 3 ün ön konsolunda bile bir sürü kabalıklar var,eskisine göre süper belki ama şu andaki rakiplariyle kıyaslayınca focusun ön konsolu çok çangıllı çıtaklı,kaba ve garip..ön göğüsü o kadar uzun yapmaya ne gerek var arkadaş,üzerine doğru kama hibi geliyor,ön camları silmek için kırk takla atıyosun.... Ford incelik anlamında gerçketen sınıfının gerisinde bence...Mesala sileccek suyu gelmeden silecekler calışmaya başlıyor..biraz geçikmeli çalışsa iyi olacaktı..bunun gibi nice ayrıntı var eksik olan..40 Bin tl lik araçta orta tavan aydınlatması yok mesala ayıp artık bunu da opsiyon olarak koymayın daha....Ses olayını açmıyorum bile...( Akvaryum hortumuyla dönünce kapı fitillerini (16 metre gitti bu arada) biraz da olsa ses azaldı sanki. ...v.s..Ama yinede seviyorum aracımı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 (düzenlendi) Silecek suyu güncel Megane HB lerde de şikayet konusuydu. 1TL lik cekvalf tarzı birşey ile hallediliyordu. Mart 30, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Kaynak Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Merhaba arkadaşlar.Sohbet baya eski kalmıs , ben yeni üye oldum .bu düğmelerden bende arıyorum fakat bu ebay dediğiniz oto yedek parçacısı mıdır?Googlede arattım bulamadım. Teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Merhaba arkadaşlar.Sohbet baya eski kalmıs , ben yeni üye oldum .bu düğmelerden bende arıyorum fakat bu ebay dediğiniz oto yedek parçacısı mıdır?Googlede arattım bulamadım. Teşekkürler şimdiden. Ebay Amerika'nın Gittigidiyor'udur. Kısmen, tamamen aynı değil tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Kaynak Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Ebay Amerika'nın Gittigidiyor'udur. Kısmen, tamamen aynı değil tabiki. Buldum sonunda siparişi verdim.Teşekkürler.Bu ankara'da karlıkçı halil varmış biliyormusunuz? Baya methi var, RS body kit çalışmalarına baktım başarılı olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Buldum sonunda siparişi verdim.Teşekkürler.Bu ankara'da karlıkçı halil varmış biliyormusunuz? Baya methi var, RS body kit çalışmalarına baktım başarılı olmuş. Fiberden yapıyorlar. Fiberi koruması zordur zahmetlidir esneme payı olmadığı darbelerde kolaylıkla çatlayabilir. Önceki Audi A4'ümde RS4 tampon yaptırmıştım. Araç birde basık olunca baya zor olmuştu benim için.. Bir kez daha düşünü derim. Aracımdam bi kare: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap