onderpeker Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Bize neden gelmez böyle araçlar diye bir beyin fırtınası yapalım istedim. Talep mi olmaz, beğenilmez mi? Vergisi mi çok olur da alınmaz vs. vs. vs.... Güncel modelin teknik özellikleri: Cekiş Tipi 4x2 4x4 Motorlar 6.2L V8 6.7L Power Stroke® V8 Turbo Diesel HP 385 @ 5500 rmp (6.2L V8 under 10K GVWR; 316 @ 4179 rpm (6.2L V8 over 10K GVWR) 400 @ 2800 rpm (6.7L Power Stroke™ Turbo Diesel) Tork 405 @ 4500 rpm (6.2L V8 under 10K GVWR; 397 @ 4179 rpm (6.2L V8 over 10K GVWR) 800 @ 1600 rpm (6.7L Power Stroke™ Turbo Diesel) Şanzıman TorqShift® 6-speed SelectShift™ Automatic Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Hacım en düşük 6.2L motor var, MTV bir yandan benzini bir yandan, fiyatı bir yandan... çok baba araç ama neresinden tutsan elinde kalıyor Türkiye şartlarında... ondan olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 call of duty.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 kim istemez ki...ama akdeniz de bir otelin ve birde benzin istasyonun olacak.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Valla ben istemem, erkekliği ifade etmenin daha az dolambaçlı ve masrafsız yolları var... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Valla ben istemem, erkekliği ifade etmenin daha az dolambaçlı ve masrafsız yolları var... sizin iş kolay tabiki.... güzel bir sarışın ve yaşlıca annesi muayeneye girer doktor görünce delirir...sarısın derki muayene olucaktık...doktor ufak dokunuşlara.. hazırlık için gözleri parlar...lütfen suraya uzanın ve soyunun...yokder sarısın bendeğil annem di muayene olucak..doktor bozulur ..hımmmmmm der. aniden aspirin içsin geçer... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 canavarrro 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Benzin ve vergi ucuz bile olsa almazdım ben. Kartpostal arabası gibi geliyor bunlar bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Ankara da Kızılay dan Or-An a giderken bazı galerilerde arada görüyorum bu modellerden.. Kaldırımdan üzerime düşer aman Allah diye yolun solundan geçesim gelir gördükçe de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Ankara da Kızılay dan Or-An a giderken bazı galerilerde arada görüyorum bu modellerden.. Kaldırımdan üzerime düşer aman Allah diye yolun solundan geçesim gelir gördükçe de. o yol üzerindeki galerilerdeki arabalar zaten ayrı bir dünyadan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 sizin iş kolay tabiki.... güzel bir sarışın ve yaşlıca annesi muayeneye girer doktor görünce delirir...sarısın derki muayene olucaktık...doktor ufak dokunuşlara.. hazırlık için gözleri parlar...lütfen suraya uzanın ve soyunun...yokder sarısın bendeğil annem di muayene olucak..doktor bozulur ..hımmmmmm der. aniden aspirin içsin geçer... Yaşlı hemşire hasta odasına girmiş adamı muayene etmiş "adamın şeyinde opel yazıyor" demiş, genç hemşire girmiş "yanılıyorsun konstantinopel yazıyor" demiş. Gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yaşlı hemşire hasta odasına girmiş adamı muayene etmiş "adamın şeyinde opel yazıyor" demiş, genç hemşire girmiş "yanılıyorsun konstantinopel yazıyor" demiş. Gibi. kamuşullahın...ecnebicesimi bu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Motorları büyük çok yakıt tüketiyor. Fiyatları çok pahalı. İnsanlar o fiyatı verince daha çekici cipler bekliyorlar. ( binlerce TL verip gece klübünüdeki tiki kankanız. "Ahmeti gördünmü olm kamyon almış yaa" dediği anda herşey biter. ) 4x4 olanına ticari ruhsat alınamıyor dolayısı ile vergisi bi 15000 tl kadar. B sınıfı ehliyetle bunları kullanamıyorsunuz. Bence tercih edilmemesinin ve getirilmemesinin sebepleri bunlar olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Ucuzda olsa gerçekten az da yaksa almayacağım bir araç tipi.. Kamyonmu kamyonetmi ona bile karar verememiş ki içi zaten iğrenç ötesi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 ( binlerce TL verip gece klübünüdeki tiki kankanız. "Ahmeti gördünmü olm kamyon almış yaa" dediği anda herşey biter. ) Tamam tamam sustum ve susalım bu açıklamanın üstüne hiçbir şey söylemeye gerek yok..... Euheuheue Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap