Bekir B. Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 şu asabi bakışını çok beyendim sizlerle paylaşmak istedim.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Abi fusion olduğuna emin misin? hybird focus a çok benziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 evet...evet ta kendisi....ama akrabalar ya benzerlik normal bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 akraba evliliklerine hayır...yeni arabalar sakat doguyor..uyalım uyaralım.... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 (düzenlendi) Çok muhteşem... Şöyle büyükce (yaklaşık 2Mpix) görmek daha bi hoş olur sanki bu fotoğrafı: Mart 16, 2012 onderpeker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Bu arabayı hevesle bekliyorum ama ya diğer başlıktaki F III deki gibi basit işçilik hataları olursa? Güncel Mondeo da malzemeler iyi olsa da parça montajları aynı derecede titiz değildi nitekim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 akraba evliliklerine hayır...yeni arabalar sakat doguyor..uyalım uyaralım.... taplantım var Tevfik bey sizin yüzünüzden ciddi olamıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Bu arabayı hevesle bekliyorum ama ya diğer başlıktaki F III deki gibi basit işçilik hataları olursa? Güncel Mondeo da malzemeler iyi olsa da parça montajları aynı derecede titiz değildi nitekim. bunun için birşeyler yapmaları lazım ...isim böyle giderse iyi anılmayacak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 bunun için birşeyler yapmaları lazım ...isim böyle giderse iyi anılmayacak.... Bu gibi detayları biz forumdaşlar yakalıyoruz ama, halkın bakış açısı -artan fiyatlar ve bazı tasarım detayları hariç- genel olarak eskisine nazaran çok daha iyi şekilde. Tabi gene de düzeltmeler olsa fena mı olur, tabi ki iyi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 bu sabah ofiste günün ilk kahvesini yudumlarken.... bir taraftanda int. te şöyle bir göz atayım sonra evraklara bakarım demişken..... bu resim çıktı karşıma ve sabah sabah ne sert bakıyor bu böyle deyip.... bu duyguyu bu bakışını benim aracılığımla tüm forumdaşlarla paylaşama ihtiyacı duydum birden... şu asabi bakışını çok beyendim sizlerle paylaşmak istedim.... umarım hata etmemişimdir......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 mazda takeri nin bakışlarını nasıl buldunuz acaba...uzaktan kayınbiraderi oluyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 mazda takeri'ye bi yan baksan dövecekmiş gibi bakıyor... kendi adıma tırstım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 onlara hiç bakmam bakmamayada itina ederim...ne olur ne olmaz.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 yalınız mazda shinari de fenaymış... hem sinirli hem sinsi... yakari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap