Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Alperen kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş...inan Tevfik bey seni çok sevdiği için takılıyor... abi biliyorum, Neyzen Tevfik abimin dediklerinden kesinlikle alınmam.. ama dediğim gibi ihtiyar adam üstüne fazla gitmek istemiyorum... tabi ağam, elbet paşam diyip huyuna gidiyorum... napıcaksın, ihtiyarlık zor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Hayır büyüğümsün üstüne gelmiyorum fazla, mazallah ihtiyar adamsın, üzülürsün, kalbine iner filan, sorumluluk alamam şimdi muz ortana bi vole çakardım ama kücüğümsün...üzerim seni...haftasonun iyi geçsin....anladın sen onu kanımca.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 şimdi muz ortana bi vole çakardım ama kücüğümsün...üzerim seni...haftasonun iyi geçsin....anladın sen onu kanımca.... hahaha, daha onu yazarken böyle birşey yazacağından emindim ama işte, yaşlı adamsın, kalakalırsın, azıcık sevin diye muz orta gönderdim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Şimşekler çakıyor yavaştan ikilemeli... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 bizim zamanımızda.. 131... serçe v.b. arabalar vardı onlar hiç bakış atamazdı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 hahaha, daha onu yazarken böyle birşey yazacağından emindim ama işte, yaşlı adamsın, kalakalırsın, azıcık sevin diye muz orta gönderdim.. santrançta her hareketini rakibinin atagını önleyip yapıcaksın...bu bir ilkedir..bilmiyonmu sen...5 taş damaylamı yetiştin naptın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 santrançta her hareketini rakibinin atagını önleyip yapıcaksın...bu bir ilkedir..bilmiyonmu sen...5 taş damaylamı yetiştin naptın... santrançta gelecekteki bazı hamleler için bazı taşlar kurban verilebilir abi... bu da bir ilkedir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 diyorumki ..bizim zamanımızda.....serçe :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 bizim zamanımızda.. 131... serçe v.b. arabalar vardı onlar hiç bakış atamazdı... Bir ara Serçe lerin ön ızgaralarında yatay ve dikey asimetrik bir tasarım vardı, onu yan yan sırıtan bir surata benzetirdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 inanırmısınız bana hep şaşı gibi gelirlerdi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 diyorumki ..bizim zamanımızda.....serçe :) loading completed.. massage has received.. ya öyle demeyi broadway'ler vardı, onların bakışı vardı... abi beni burdan kurtarın bakışı atıyordu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 clio symbollerinde gözleri nedense patlamış farları....cok gülerdim bende onlara..sanki birisi arkadan sıkmış gözleri patlamış gibi dururdu... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 santrançta gelecekteki bazı hamleler için bazı taşlar kurban verilebilir abi... bu da bir ilkedir... tmm olum bitir artık şiştim....çakma kasparov... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 ya en fenası eski fiesta'lar... küçük emrah bakışı vardı resmen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 (düzenlendi) tmm olum bitir artık şiştim....çakma kasparov... bitirmiştim zaten... ben de şiştim zira.. çakma makma, kasparov sonuçta..mehe mehe mehe Mart 16, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap