Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Bora abi tüketti abi ankara ford bayilerindeki tüm güzel kızları Ogün cüm bende araba alırken hepsini dolaştım yok yok...hep baz donanım hemde bir sürü eksik.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 İşte o ekik donanımların hepsi Bora abinin hatıra defterinde Boşunamı şeker kırmızı focusu ile elinde candy red ojeyle dolaşıyor abicim Bora abi zannedersem henüz görmedi bu konuyu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Ogün sen çok yaşa :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Hepimiz çok yaşayalım abicim Yakupta çok yaşasın siteyi açık tutsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 dün görüştüm Yakup lada iyi insan sevdim...evet oda yaşasın... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Gördüm izmir konusunda. Sitemizin leyleği havada gören admini o İyidir sağolsun Sürekli gezer dolaşır Sen bide yazın gör onu İstanbul trabzon rize artvin antalya balıkesir ankara izmir Türkiyeyi baştan keşfediyor. Arasıra yurt dışına kaçıp ucuz benzin alıp bize nispet yapıyor hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Ogün şu telaşeni hayırlısıyla atlatıktan sonra ayarlayıp bir görüşelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 İnşallah çok isterim sizlerle tanışmak abicim. Belki bi bolu organizasyonu yaparız yada ankaraya geliriz belli mi olur Kısmet abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap