2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Powershiftin Kronik Sorunu! #gelinsorunubirlikteçözelim
-
Benzer İçerikler
-
- 2 cevap
- 848 görüntüleme
-
MCA Style 4" Mfd Ve Sync 1 Modifiyesi 1 2 3 4 13
Yazan: Semih O.,
- trend x
- ford focus
- (ve 3 tane daha)
- 180 yanıt
- 23.494 görüntüleme
-
Yeni Ford Focus MK4 Teknolojileri ve Focus MK3 Karşılaştırması 1 2
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 2019
- 2018 ford focus
- (ve 5 tane daha)
- 17 yanıt
- 8.712 görüntüleme
-
- 32 yanıt
- 8.532 görüntüleme
-
Yeni Ford Focus 1.5 Ecoblue 8 ileri Otomatik Test Sürüşü - Neler Değişti? 2018 / 2019 1 2 3 4 17
Yazan: Yakup Ç. A.,
- ford focus
- inceleme
- (ve 5 tane daha)
- 242 yanıt
- 30.188 görüntüleme
-
Soru
Ömer ozcan
2018 mart ayında sorgulamadan araştırmadan birazda ilk aracımı almam hasebiyle tecrübesizliğimden 2012 model ford focus benzinli otomatik araç aldım.2. ayda aracın şanzımanında ki sarsıntıları hissetmeye başladım. Ankara kartaş ford yetkili servisine götürdüm kayıt açmadan baktılar sorun yok dediler ancak araç beşik gibi sallanıyordu ertesi hafta kayıt açtırdım birlikte test sürüşüne çıktım kayda değer bir titremenin olmadığını söyledi.Bende olayı resmileştirmek adına kontrol edilip bir sorun olmadığını kaşeleyip vermesini istedim ve aldım bu sırada şanzımanın mekanik sesler çıkardığını araç bazen gazdan ayağımı çektiğim halde devirin yükseldiğini, gaza geç tepki verip sonra biirden ne atıldığını ilettim ancak ustamız dalga geçer gibi powershiftin çalışma prensibi bu olabilir mekanik sesler illa çıkar vb. cümleler kurdu. Araştırmalarım sonucu hemen hemen her kullanıcı benzer sorunları yaşıyor onlarca şikayet var.Hata türkiyede bilinçli bir kullanıcı hakkını arıyarak çözüme ulaşmış araç değişimi yapılmış ford tarafından(ilgili link: https://forum.donanimhaber.com/ford-powershift-sanziman-titreme-problemi-kronik-problem-cozulemiyor--116371787 ) Avustralya forda bu kronik arızalı şanzımanından dolayı 10 milyon dolar gibi Avustralya tarihindeki en büyük cezayı kesmiş(İlgili link: https://www.abc.net.au/news/2018-04-26/ford-hit-with-record-10-million-fine-for-unconscionable-conduct/9699474 ). Ben benzer sorunları yaşayan arkadaşlarla bir konsorsiyum kurarak birlikte hareket etmek istiyorum. Gelin birlikte hakkımızı arayalım.
Ömer ozcan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
7
7
5
Popular Days
Ara 5
11
Ara 6
8
Ara 1
7
Ara 7
7
Top Posters For This Question
Ömer ozcan 9 posts
Adem Kazıl 7 posts
Ozkan O. 7 posts
Ozan Kar 5 posts
Popular Days
Ara 5 2018
11 posts
Ara 6 2018
8 posts
Ara 1 2018
7 posts
Ara 7 2018
7 posts
Popular Posts
Adem Kazıl
benim araba 2015 focus 1.5 dizel otomatik yağlı tip şanzıman başımdan geçenleri size tek tek yazıcam; arabayı 2017 aralık ayında 44 bin km garantili ve de servis bakımlı olarak aldım, servis geçm
Gökmen Adıman
Sadece benzinli araçlar İçin geçerli. Kuru tip diye tabir edilen kavrama sistemi için. Dizellerde kronik bir sorun yok.
suat coşkun
Arkadaşlar bizim memleket normal bir memleket değil ki.Tüketici haklarında evrensel değerleri ve anlayışı yakalayamadığımız sürece bu sıkıntılar bitmez.Davalar çok uzun sürdüğü için firmalar kesinlikl
Bu soruda 49 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap