Bedirhan Doğan Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2018 Herkese merhaba arkadaşlar. 1999 model Polo araç sahibiyim. Araç 20 yaşında olunca doğal olarak yağ sızıntıları mevcut. Özellikle yağ karter contasından sızdığını düşünüyorum. Piyasada yağ sızıntı önleyici katkılar var. Kullanan, tecrübesi olan veya bilgisi olan arkadaşların görüşlerini almak istiyorum. Yeni bir araç olsa bu tarz ürünlere itibar edecek bir adam değilim ama araç eski olunca kısa yoldan çözüm odaklı ekonomik yollar arıyorum. Sorumun özeti: Bu ürünün motor yağına veya motor contalarına bir zararı var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2018 bu tip ürünler hava ile temasta katılaşarak kaçakları tıkıyor, aynı katılaşmanın motor kanallarında olma riskide var. tabi bu risk fazla büyük değildir muhtemelen ama yine de risk var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap