Dr.Mert Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2012 Aile sağlığı elemanım için aldığımız F3'ten bir kaç fotoğraf. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 ben Golf ü çok severim ama...şikayetler onda da var.... tabii bukadar değil..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Bence golf ile mukayese edilebilir ama premium sınıfın parasını isteyip bu kadarını sunuyor olmaları traji komik diyebilirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Golfle mukayese edilip edilemeyeceği ayrı bir tartışma konusu ancak kesinlikle bu tür problemlerin olmaması gerekir. Önder beyin aracındaki problem baya çok yalnız. Bende o kadar bariz değil. Bir de koltuk dÖşemeleri var. Bu koltuk ve tavan dÖşemeleri için mail atılabilir. çünkü kalite kontorolünden geçiyorsa bunlar gerçekten yazık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2012 Torpido kapağındaki görüntü gerçekten kötü ilk aldığım gün gözüme batmıştı, tava döşemerine bakmadım bakmıyorumda sinirlerim zıplamasın diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 (düzenlendi) Bu ne ya? Bu titaniumlarda çok tırt çıktı yahu.. Benim uyduruk, hatta ön kapı triminde kaplaması bile olmayan apaçi stayla focusumda bile bunlar yok.. Peeh. Bu gösterdiğiniz 2. resimde sensörlerin bulunğu bölüm tavan kaplamasına kadar dayanıyor ve öyle bir görünüm yok varsa bile sensörlerin kapağının altında kalıyodur yani görünmüyor.Ayrıca arkadaşların söylediği torpido kapağının yamuk takılması ve konsolun yamuk montajıda yok benim aracım Hb bu sorunları yaşıyanlarında sedan mı acaba Mart 18, 2012 Tolga Ata tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2012 Benim torpido kapağı yamuk değilde tam kapanmıyor gibi, boşluk kalıyor sattığım focus 3 hb tede vardı şimdiki sedandada var malesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onderpeker Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Bu gösterdiğiniz 2. resimde sensörlerin bulunğu bölüm tavan kaplamasına kadar dayanıyor ve öyle bir görünüm yok varsa bile sensörlerin kapağının altında kalıyodur yani görünmüyor. Benim araba Powershift olduğundan aktif şehiriçi güvenlik falan gibi donanımlar yok, sadece yağmur sensörü var. Dolayısıyla diğer titanium'lardan da farklı bir küçük kapak var. F2'lerdeki kadar. Bu kapak da tıpkı F2'lerde olduğu gibi trime kadar gelmiyor. Arada 3-4cm'lik bir boşluk var, orayı da siyah kumaş kaplı bir kablo katediyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Hata olur beyler rahat olun İnsan üretimi bunlar oluyor böyle şeyler... Kronik olmasın kafiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 60 bin lira para istiyorsan hata falan yapmayacaksın. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 60 bin lira para istiyorsan hata falan yapmayacaksın. Ne alaka ? 40 bin lira da aynı banttan çıkıyor... Niye 60 diyoruz? Test & karşılaştırma & yorum, baz deger alınır .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2012 Aynen Mert baba haklı, hatada yapılabılır ama bu kadar saçma sapan hatalar hakikaten çok ucuz hatalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Ne alaka ? 40 bin lira da aynı banttan çıkıyor... Niye 60 diyoruz? Test & karşılaştırma & yorum, baz deger alınır .. çok alaka.. Herşeyden önce bu benim en üst donanım seviyem, bundan daha iyisi yok dediğin zaman sadece üç beş tane donanımmı satıyorsun? İmaj da satıyorsun aynı zamanda. O imajın karşılığını vereceksin o zaman. İster aynı banttan çıkart ister farklı banttan o senin sorunun. Bahsi geçen şey test ya da karşılaştırma falan değil. Adamdan 5 bin lira fazlayı daha iyi bir araba satmak nedeni ile alıyorsun. Tavana koyduğun led lerden dolayı değil. Kalite algısı style ile aynı ise o zaman kimse titanium almasın. 60 bin lira isteyip premium markalar ile aynı etiketi yapıştırıyorsan en az onlar kadar kaliteli araba üretmek "zorundasın" Aksi halde neden o kadar para versin adam senin arabana? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 yine style laf atılıyor...ama önceki gün burada yazılanlardan sonra arabanın içini dışını köşesini yani heryerini geniş bir otoparka gidip güneş ışığında inceledim baktım bahsi geçen hatalarla karşılaşmadım unutmadan eksoz tıpası değişti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Benimkinde tıpa bile yokmuş. Sende sensör var abi dedi gönderdi beni.. En büyük styla başka büyük yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Geçende, başlığı gördükten sonra şöyle bir baktım kumaş birleşim yerlerine, bende yok gibi bir sorun... Bi şu sağ arka kapı hoparlör zırıldaması vardı, o da kendi kendine geçti ne hikmetse... Ama Mertol Abi'ye kesinlikle katılıyorum... 50-60bin civarına araba satıyorsan kalite kontrolünü sanayideki usta gibi yapmayacaksın.. millet dişinden tırnağından biriktirdiği paralar ile alıyor bu arabaları.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Dr.Mert
Aile sağlığı elemanım için aldığımız F3'ten bir kaç fotoğraf.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
5
Popular Days
Mar 16
20
Mar 17
16
Mar 20
16
Mar 19
5
Top Posters For This Question
Bekir B. 7 posts
Mertol Kip 6 posts
Dr.Mert 5 posts
Emre D. 5 posts
Popular Days
Mar 16 2012
20 posts
Mar 17 2012
16 posts
Mar 20 2012
16 posts
Mar 19 2012
5 posts
Popular Posts
Mertol Kip
60 bin lira para istiyorsan hata falan yapmayacaksın.
Mertol Kip
çok alaka.. Herşeyden önce bu benim en üst donanım seviyem, bundan daha iyisi yok dediğin zaman sadece üç beş tane donanımmı satıyorsun? İmaj da satıyorsun aynı zamanda. O imajın karşılığını verecek
Cem Boneval
Bu araçların kalite kontrolundan geçiyor olması - ya kalite kontrolunun iyi yapılmadığını, - ya da Ford'un müşteriye saygısı olmadığını gösterir ki, ikisi de çok ama çok sevimsiz. Ben de belk
Bu soruda 58 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap