Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 5 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Benim 2015 focus titanium aracımda garantiden 5 tane bi-xenon far değişti. Adaptif sürüş arızası nedeniyle. Bu donanım piyasada çok az. Size sattıkları arızalı farlar olabilir. Dikkat edin. (Ankara'da yaşıyorum.) Benimki de 2015 model titanyum sağ far garantiden 3 defa değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 2 saat önce, Emre Hünkarbey yazdı: Merhaba. Merceksiz olan siyah zeminli gündüz ledi olanlardan aldım mecburen. Ama gündüz ledleri far anahtarı 0 konumundayken yanmıyor, sadece parkları açınca yanıyor. 0 konumundayken de yanması için ne yapmak lazım ? Bi-Xenon diye yazmıştınız ama sizin aldıklarınız halojen. --0 dakika sonra eklendi-- 11 dakika önce, Mehmet Gün yazdı: Benimki de 2015 model titanyum sağ far garantiden 3 defa değişti. Bi-Xenon adaptif farlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Seninkine uymaz biliyorsun ? @Ozan Kar düşünsün uydurmayı uyar la niye uymuyor 8 saat önce, Doğan Kurban yazdı: O zaman kronik soldan çarpma var focuslarda ???? valla abi seni de aradığımız gün hep sağ hep sağ çıktı çok saçma Belki de onlar arızalı olanlar onu da bilmiyoruk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Benim 2 sol, 3 sağ değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 25 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: @Ozan Kar düşünsün uydurmayı uyar la niye uymuyor valla abi seni de aradığımız gün hep sağ hep sağ çıktı çok saçma Belki de onlar arızalı olanlar onu da bilmiyoruk Konu mca. Arızalanan da mca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 18 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Bi-Xenon diye yazmıştınız ama sizin aldıklarınız halojen. --0 dakika sonra eklendi-- Bi-Xenon adaptif farlar mı? Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 3 saat önce, Mehmet Gün yazdı: Evet. Problemin ne olduğunu buldular mı? Benimkileri her seferinde değiştirdiler, arıza sebebini bilmiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 30 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Problemin ne olduğunu buldular mı? Benimkileri her seferinde değiştirdiler, arıza sebebini bilmiyorlar. Yok, her seferinde far arızalı deyip değiştirdiler. Fardan olduğu kesin, zaten her seferinde videosunu çekip otosan'a gönderiyorlardı orada ki mühendisler farı değiştirin diyorlardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 11 dakika önce, Mehmet Gün yazdı: Yok, her seferinde far arızalı deyip değiştirdiler. Fardan olduğu kesin, zaten her seferinde videosunu çekip otosan'a gönderiyorlardı orada ki mühendisler farı değiştirin diyorlardı. Aynı prosedür benimkiler içinde uygulandı. 2018 mayıs ve temmuzda takılan son farlar için yeni jenerasyon dendi ama Allah bilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 19 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: @Ozan Kar düşünsün uydurmayı uyar la niye uymuyor valla abi seni de aradığımız gün hep sağ hep sağ çıktı çok saçma Belki de onlar arızalı olanlar onu da bilmiyoruk Ön kaputu değiştirdinmi neden olmasın. Araban olur mca. --2 dakika sonra eklendi-- Adaptif kısmı mı bozuluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 11 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Ön kaputu değiştirdinmi neden olmasın. Araban olur mca. --2 dakika sonra eklendi-- Adaptif kısmı mı bozuluyor. Evet her seferinde kendi kendine hareket ediyordu ve en sağa dönüp orda duruyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Hünkarbey Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 23 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Bi-Xenon diye yazmıştınız ama sizin aldıklarınız halojen. --0 dakika sonra eklendi-- Bi-Xenon adaptif farlar mı? Bi-Xenon alacaktım ama sonra korktum arıza çıkarır diye. Normal ledli halojen aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 4 dakika önce, Emre Hünkarbey yazdı: Bi-Xenon alacaktım ama sonra korktum arıza çıkarır diye. Normal ledli halojen aldım ne kadara aldınız acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Hünkarbey Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 4 saat önce, Selçuk Öz. yazdı: ne kadara aldınız acaba? Ostim tarafında Güven Fiat & Ford diye bir çıkmacıda buldum. Farlar çok yeniydi. Çiftine 900 tl verdim. Ledli olmayanları 700’e veririm dedi çiftini, ben led olmayanı almam dedim, gitme amacım led olanı almaktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2018 25 dakika önce, Emre Hünkarbey yazdı: Ostim tarafında Güven Fiat & Ford diye bir çıkmacıda buldum. Farlar çok yeniydi. Çiftine 900 tl verdim. Ledli olmayanları 700’e veririm dedi çiftini, ben led olmayanı almam dedim, gitme amacım led olanı almaktı. Çok uygun fiyat. Bizim bi-xenon farlar krizden önce 3750 TL idi serviste. Ampul, balast vb olmadan. Er-Ol otomotiv 1750 demişti aynı dönemde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap