2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 7 cevap
- 2.792 görüntüleme
-
- 4 cevap
- 5.982 görüntüleme
-
- 8 cevap
- 15.420 görüntüleme
-
- 20 cevap
- 8.042 görüntüleme
-
- 17 cevap
- 8.581 görüntüleme
-
Soru
Cesur Şitil
Merhabalar,
Aracım focus 1.6 tdci mk2 2011 model titanium.
bir kaç aydır yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşmak istiyorum. Kaputu açtığımda pis bir koku ve gelen farklı bir ses vardı. Her zamanki Özel servise gittim ustam enjektörlerin dibinden kaçırdığını söyledi. Bu kokunun , dumanın ve kaloriferi açınca içeri gelen kokunun sebebinin bu olduğunu belirtti. Ne yapılması gerekiyorsa yapmasını ilettim . Enjektörlerin resmini aşağıda paylaşıyorum. Dibindeki pullar keçeler vs hepsi yenilendi ve pompacıya ayara gitti sökülmüşken.
Bı süreçte herşey normal seyrinde ilerledi. Hatta işlem bittikten sonra arabanın performansı baya iyileşti. En çok fark edilen nokta ise vites aralıklarının kısalması. Ertesi gün yine duman ve pis koku hissettim kaputu açımca tekrar gittim servise enjektörlerin montajı sonrasında temizlik esnasında biraz yağ kalmış diplerde halen o da motor ısınınca dumamn ve koku yapmakta ve temizlendi denildi. Fakat halen malum kış günğnde buğuyu önlemek için kaloriferi açıyıruz ve yine aynı pis bir egsoz kokusu geliyor. Uzun bir süre sonra çok hissedilir olmuyor ama arabamın içine egsoz kokusu sinmiş durumda. Bu sorunla karşılaşıp çözen oldu mu ? Beya çözüm önerisi olan arkadaşların tavsiyesini almaktan mutluluk duyarım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap