Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 27 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yaa bu telefonla mı ilgili acaba.. Google ın desteklediği telefonlara mı önce geliyor acaba. Hesap bazında veriliyor abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Nihayet geldi ancak kısıtlı komut desteği var. Voice match şu an için çalışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Şengül Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Bana da gelmiş, aktif etmek gerekiyor, orta tuşa uzun basınca açılması gerekli Android sürümü 8.0.0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Bende yok daha ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Benim telefonda da açıldı ve Semih Beyin dediği gibi, kısıtlı. Şimdilik fıkra anlattırıp bilmece sorduracağız. Bizim ufaklığa eğlence çıktı. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 https://www.webtekno.com/haber/amp/59102 Google Asistan, Tamamen Türkçe Olarak Yarın Çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Benim telefonada geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Sessiz sedasız bana da geldi galiba. Bu konuşma sesli gerçekleşti, sekreterim şaşkın bana bakıyor ? --40 dakika sonra eklendi-- ASDASDASDFSDF ??? Selamün aleyküm deyince Aleyküm selam senin için ne yapabilirim diyor. Bütün dindar arkadaşlar Iphone larını satışa çıkardı, android alacak ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Benim arabadaki multimedyaya da gelmiş. Fıkra falan anlatıyor ama mesela ev hedefine rota çiz deyince yandexe yönlendiriyor ? Olsaydı @Semih O. ya hava atacaktım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Benim arabadaki multimedyaya da gelmiş. Fıkra falan anlatıyor ama mesela ev hedefine rota çiz deyince yandexe yönlendiriyor ? Olsaydı @Semih O. ya hava atacaktım ? Yandex telefonunuzda varsayılan navigasyon uygulaması mı acaba? Google haritaları o nedenle açmıyor olabilir. Varsayılan uygulamayı değiştirirseniz sorun kalmaz bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Sync deki abladan daha genç ve daha kibar olduğu aşikar. Hem de delikanlı kızmış ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Bir saat önce, Günal Y. yazdı: Yandex telefonunuzda varsayılan navigasyon uygulaması mı acaba? Google haritaları o nedenle açmıyor olabilir. Varsayılan uygulamayı değiştirirseniz sorun kalmaz bence. Muhtemelen haklısınız . Multimedyadaki Nav tuşuna Yandexi atadım ben. Dur onu Google Haritalar ile değiştirip tekrar deneyeyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap