Mesut ç Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2018 (düzenlendi) arabada bu kapaktan iki tane olmalı biri kayıp.internetten sipariş geçicem.ama ne yazdıysam parçanın ismini bulamadım.adı nedi ? takıldığı yerde işaretlediğim yerde Aralık 7, 2018 Mesut ç tarafından düzenlendi resim ekledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Top tether Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Bu resmi Erol otodaki arkadaşa gönder. WhatsApp ile.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Arka koltuk isofix bağlantı ayaklarının kapağı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 49 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Top tether bu isimde aratıyorum çıkmıyor isofixden yola çıkıp yazıyorum gene çıkmıyor.bunu satan bi yerede denk gelmedim daha ya ben yanlış yazıyorum yada başka bişey var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Doğru anladıysam şu, ancak ayrı parça kodu yok. Çok ilginç. Eve gidince bilgisayardan bakayım, telefondan bu kadar becerebildim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2018 Sanıyorum arka tepsiyle bir olarak geliyor. Ayrıca yedek parça olarak yok, en azından ben bulamadım. Zaten olsa elinizdekinde parça kodu vb. bir şey olurdu mutlaka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mesut ç Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 07.12.2018 - 19:53 tarihinde, Semih O. yazdı: Doğru anladıysam şu, ancak ayrı parça kodu yok. Çok ilginç. Eve gidince bilgisayardan bakayım, telefondan bu kadar becerebildim. aynen parça bu.bende bulamadım.int yok sanırım.parçacıları gezicem artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mesut ç
arabada bu kapaktan iki tane olmalı biri kayıp.internetten sipariş geçicem.ama ne yazdıysam parçanın ismini bulamadım.adı nedi ?
takıldığı yerde işaretlediğim yerde
Mesut ç tarafından düzenlendi
resim ekledim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap