2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Focus 2 Elm327 ile Hec Rom Güncelleme
-
Benzer İçerikler
-
Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi] 1 2 3 4 223
Yazan: Ozan Kar,
- focus 3 elm
- elm
- (ve 2 tane daha)
- 3.339 yanıt
- 486.144 görüntüleme
-
- 29 cevap
- 4.966 görüntüleme
-
- 13 yanıt
- 2.668 görüntüleme
-
Elm Kablosu Ile Adana veya Maraş'ta Otomatik Kilitlenme Yapabilecek Birileri Var mı Acaba ?
Yazan: Emre Hünkarbey,
- 1 cevap
- 777 görüntüleme
-
2015 Style Powershift Yokuş Kalkış Menüsü Yok ?
Yazan: Emre Hünkarbey,
- yokuş kalkış
- powershift
- (ve 1 tane daha)
- 6 cevap
- 1.852 görüntüleme
-
Soru
Erdal P.
Arkdaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.uzun zamandır konuyu ve forumu takip ediyorum.aracım 2008 makyajlı focus trend.aracımda eco mod ve otomatik kilitleme özelliklerini aktif etmek istiyorum.elm 327 kabloyu aliexpressten aldım.elmconfig programıyla bağlandım.ancak yalnız 120 km'den sonra uyarı özelliğini aktif edebildim.forumdan okuduğum kadarıyla eco mod ve otomatik kilitleme özelliğini aktif edebilmek için rom güncellemesi yapılması gerekiyor.HEC menüsündeki güncelleme sayfasına girdiğimde rom versiyonunun 230 olduğunu gördüm.yükseltilebilecek rom listesinde ise aşağıda eklediğim ekran görüntüsündeki ROM versiyonları çıkıyor.hangisini yükleyeceğim konusunda tereddütte kaldım.yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?verceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap