Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Ben Honda CRV için duymuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 24 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Honda CRV Neyse araçlar arasında sınıf ayrılığı yapmayalım.Halkı kin nefret ve sınıf ayrımı yapmaktan forumdan uzaklaştırılmayalım.Bütün araçlar candır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 4 saat önce, suat coşkun yazdı: İX35 ve Sportage için genellikle böyle söylenir.. Hiç duymamıştım ama şimdi çevremde bunlara sahip olanları gözümün önüne getirince hak verdim. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 (düzenlendi) Wuhuu ne gömmüşsünüz araçları:):) Aralık 13, 2018 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Suv gelecektir. Hatta şimdi zamandır ? Kuga, kaşkayın üstünden atlar. Dış tasarım hariç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2018 Yalnız bunların hiçbiri suv değil ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 (düzenlendi) Crossover dimi? Bi ben sevemedim şu araçları. Halbuki en çok bana lazım. Rize de yaşamadan dolayı diyorum. Ama dibi sürtsede direksiyonu soyulsa da genede focus diyom ben. ? Aralık 14, 2018 Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yalnız bunların hiçbiri suv değil ? Ford'unkiler SUV ? Kaşkay SUV değil. O aslında MK4 focus active versiyonuna daha yakın, o nedenle kesinlikle crossover. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 16 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ford'unkiler SUV ? Kaşkay SUV değil. O aslında MK4 focus active versiyonuna daha yakın, o nedenle kesinlikle crossover. kuga focus üzerine değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 20 dakika önce, Ozan Kar yazdı: kuga focus üzerine değil mi? Bilmem. Hafif arazi aracı işte, light arazi de diyebilirz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yalnız bunların hiçbiri suv değil ? İşte "kral çıplak" diyen sevgili arkadaşım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 (düzenlendi) Kaşkai nin suv olmadığı doğrudur. Lakin halk arasında jip diye geçiyor. Maksat dağa taşa vurmak değil aracı. Yüksek olsun. Ekonomik olsun, görünüş olarak büyük görünsün diyenlerin tercihidir. Para sorun olmasa x5, land cruser, q7 yada xc60 gibi araçlar varken bu tip araçlara selam bile vermez insanlar. Halk tipi çakma jip denilen olay sıfırı 150-160 bin bandında olanlardır. Ve bunlar şehiriçi için tasarlanan modellerdir.. Banada bu tarz lazım, günü geldiğinde kuga ile kaşkai arasında ciddi bir ikilem yaşayacam gibi. Bugün için gönlümdeki tercih oranı, kuga%60.kaşai%40. Hayırlısı olur inşaallah.. Aralık 14, 2018 Serkan erden tarafından düzenlendi Hata Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Bilmem. Hafif arazi aracı işte, light arazi de diyebilirz ? öyle olması lazım, buda onu crossover yapıyor ? aslında crossover-SUV ayrımı net belli değil ancak genel kanı kendine ait platformu/şasesi olan SUV, ortak kullanan crossover. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 17 dakika önce, Ozan Kar yazdı: öyle olması lazım, buda onu crossover yapıyor ? aslında crossover-SUV ayrımı net belli değil ancak genel kanı kendine ait platformu/şasesi olan SUV, ortak kullanan crossover. Focus ile ortak olan c-max. Eski kuga öyleydi ama, MK2 Kuga, Amerikan Escape'in devamı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 6 saat önce, Murat Kav. yazdı: Focus ile ortak olan c-max. Eski kuga öyleydi ama, MK2 Kuga, Amerikan Escape'in devamı. wikiye göre tam tersi. yani ford avrupa c1 platformu üzerine kuga yapmış, Amerikaya da one ford kapsamında Escape olarak satıyormuş. güncel kuga ve güncel escape %80 aynıymış. wiki ne kadar doğru bakmadım, çokta önemli değil aslında en azından bugün suv ve crossover içiçe geçmiş durumda ve iki terim arasında kesin ayrım yok. bu konuda şimdiye kadar izlediğim en mantıklı video sekizsilindir in videosu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap