Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Evet bende punto önerenlere katılmakla birlikte,vakti zamnında eşim için sıfır alıp 2500km de sattığımız 2010 otm. i10 maceramız olmuştu hem yeni kullanan için park durumu hemde otm. vitesi iyiydi bir dezavantajı biraz fazla tüketimi oluşu ama zaten yeni kullanan zaten kısa mesafe kullanacağı için yakıt tüketimi nispeten yüksek olacak, bu arada bizim i10 erken satma sebebi focusa geçiş içindi:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2018 4 saat önce, Erdem B. yazdı: O nedenle sen olsan 2007 benzinli C4 mü alırdın yoksa sen de Punto yeterli mi dersin? C4 için de senin de bahsettiğin üzere elektronik arızası çok deniyor. --21 dakika Fiat marka olarak daha yaygin ülkemizde. Ben araci ilk sahibi ve yakinimdan aldim. Yoksa ne yalan söyliyeyim almazdim. Sen punto bak bencede ? benim şahsi görüşüm enterasan masraf çikarmazsa sorun yok benim için, götürsün getirsin yeter modundayim.. Cogunlugu dinle forumca punto diyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ederim. İstanbul içi temiz bir Punto olursa paylaşmanızı rica ediyorum ? Bu arada ben de bakınacağım tabii ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap