Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Bir saat önce, Teoman S. yazdı: Yav yaşlandın. Hala diş yaptırma derdindesin. Hem hadi naşş. Yazıcı konusu bura. Diş değil. Hadi topla tavuklarını.... Sen yazıcı falan alamazsın. Seneye konu kaldığı yerden devam eder. Aha buraya yazdım ?? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 (düzenlendi) 44 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sen yazıcı falan alamazsın. Seneye konu kaldığı yerden devam eder. Aha buraya yazdım ?? Eveeeet bütün forum ahalisi toplanın yılların eskitemediği o mükemmel espiriyi ilk yumurtacı yaptı alkııııııışşşş..... Sen SS kuralını bilirmisin? Seve seve alacam hemide bu sene. Seçenekler azaldı. Ya yurt içinden 670 tlye L382 ya da yurtdışından 500 tlye xp-422 modeli arası karar verecem. --0 dakika sonra eklendi-- Not: 3 sayfa oldu toplasan 5-6 yorum yazıcıyla alakalı ?????? --1 dakika sonra eklendi-- Hayır konuda kral-vezir-dil-parmak-yeni yıl... bunları nası bağlantı kurdunuz valla tebrik ederim ?????? Aralık 22, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 5 saat önce, Teoman S. yazdı: --0 dakika sonra eklendi-- Var var sende gel. Hangi parmak istersin? Orta - baş - serçe? ? Duayen sensin. Hangisi dersen artık?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 12 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Duayen sensin. Hangisi dersen artık?? Bu yaştan sonra seni anca Combo keser...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Vezir mezir karıştıran sensin. @Serdar yaman kardeşim ne güzel tavsiye verecekti, sen gene bana laf etmeye fırsat kolladın. Neyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Zaman geçtikçe tutar artıyor ? Şu an için çıtayı yükselttim ? Epson L3050 ya da Brother Dcp-T510W ihtimalleri oluştu. Hepsi Hongkonk'tan geldikten sonra kesinleşir. Tamire verdiğim eleman Ricoh diye bi marka önerdi kendisinde varmış. 750 TL, kendi dahili güç kaynağı bile var 2-3 saat idare ediyormuş. Ama kafa karışmaması için eledim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Vezir mezir karıştıran sensin. @Serdar yaman kardeşim ne güzel tavsiye verecekti, sen gene bana laf etmeye fırsat kolladın. Neyse... Hahahahaaa ben gerekli bilgiyi @Teoman S. abime ayrıntıları ile aktardım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Yav arkedeş. Dur sayacam. 3 sayfada kaç tane amacına uygun yorum var ??? --1 dakika sonra eklendi-- Eveeeet. Sadece 8 -sekiz-. Yorum sadece SEKİZ ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 3 saat önce, Teoman S. yazdı: Zaman geçtikçe tutar artıyor ? Şu an için çıtayı yükselttim ? Epson L3050 ya da Brother Dcp-T510W ihtimalleri oluştu. Hepsi Hongkonk'tan geldikten sonra kesinleşir. Tamire verdiğim eleman Ricoh diye bi marka önerdi kendisinde varmış. 750 TL, kendi dahili güç kaynağı bile var 2-3 saat idare ediyormuş. Ama kafa karışmaması için eledim ? ricoh'u duymuştum, yetkili servisleri filan da istanbul'da fena yaygınlıkta değildi sanki abi. düzgün servis veriyorlar mı hatırlamıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Bende ona baktım. Servis ağı yok denecek kadar az. Çoğu yerden satıştan kalkmış. Özellikli hatta epsondan -servistekinin demesi- 10 kata yakın iyiymiş. Bence satmak için uydurdu. Dediğim gibi biraz şımartıp bu iki modelden birini alaam. Epson L3050 ya da Brother Dcp-T510W. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap