Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullandığım focus III aracımdaki çiziği tamir için gösterdiğim usta aracın komple boyalı olabileceğinden bahsetti.Bunun üzerine bende boya ölçüm cihazıyla ölçtürdüğümde aracın boya değerlerinin ortalama 200 olduğunu gördüm . Sizce bu değerler normal mi ? Yoksa anarmal bir durum mu söz konusu ? yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.
Soru
Namık uslu
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullandığım focus III aracımdaki çiziği tamir için gösterdiğim usta aracın komple boyalı olabileceğinden bahsetti.Bunun üzerine bende boya ölçüm cihazıyla ölçtürdüğümde aracın boya değerlerinin ortalama 200 olduğunu gördüm . Sizce bu değerler normal mi ? Yoksa anarmal bir durum mu söz konusu ? yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
7
5
5
Popular Days
Mar 18
18
Ağs 8
6
Mar 21
6
Mar 19
4
Top Posters For This Question
Emre D. 7 posts
Namık uslu 7 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
osman ünal 5 posts
Popular Days
Mar 18 2012
18 posts
Ağs 8 2012
6 posts
Mar 21 2012
6 posts
Mar 19 2012
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
çok istedim fabrikadan boyasız versinler, ikinci elde araç boyanmış diye değer kaybediyor dedim ama nafile, gene boyamışlar... Bu boya salantısından halkımızın kurtulması lazım. Boyalı araçtan za
Mertol Kip
Bence başka bir otokoçta araba alacakmış gibi bu arabayı takasa vereceğinizi söyleyip ekspertiz yapmalarını sağlayın. Eğer komple boyalı derlerse o zaman 300 e kadar normalmi değilmi konuşursunuz..
Erk Atakan Köroğlu
@Hakan H. Abi zaten araştırmalarıma göre seninde dediğin gibi yüksek çıkıyormuş.Ama degerler eşit çıkıyorsa problem yapma dediler.Yarın gidiyorum satış için.Daha öncesinde iyi bir kaportacıya gösterec
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap