Oğuzhan Eriklioğlu Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2018 Arkadaşlar bu ilk focusum olucak. Açıkcasi focuslar hakkında bilgi sahibi deilim. 70000 tlye kadar otomatik focus onerir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kağan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 otomatik değil ama manuel öneririm ? özellikle 2. elde otomatik focus bana göre riskli. bildik tanıdıktansa ve mekatroniği ve beyni değiştiyse düşünülebilir. yakıt olarakta manuel bi tık daha iyi. tabi bu söylediklerim benzinli otomatik için geçerli dizele bişey diyemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Bektaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 DSG ne kadar riskli ise PS de o kadar riskli. İyi bir inceleme sonrası alınabilecek gayet zevkli kullanışı olan bir otomatik. Fakat sıradan expertizde bu riskli asla kaldıramassınız. İyi bir yetkili serviste işini bilen başteknisyen incelemesi öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Eriklioğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Sağolun yanıtlar için. Daha önce hep japon kullandım. Doğrusu japonlarda otomatik şanzumanda hiç sorun yaşamadım. Şanzan konusundan farklı olarak sizce mk3 lerde 1.6 benzinli mi yoksa 1.5 tdci mi tercih edilmeli. Benim yaptığım araştırmalarda 1.5 tdci biraz öne çıktı sanki. Sizce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Tabiki 1.5 dizel powershift almak daha garanti. Benzinli powershift kuru, dizel powershift ıslak şanzıman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Eriklioğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Japonlarda hic kilometre takıntım olmuyordu. Peki ford da da aynı şekilde midir? Dizel alacağımı dusunursek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Şimdiye kadar bu forumda bir sıkıntı duymadım. Benim araç daha 44000 de bir sıkıntı yok. Km si daha fazla olan arkadaşlar illaki yorum yaparlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Bir saat önce, Oğuzhan Eriklioğlu yazdı: Japonlarda hic kilometre takıntım olmuyordu. Peki ford da da aynı şekilde midir? Dizel alacağımı dusunursek? çift kavrama bir şanzıman hiç bir zaman tork konvertörlü kadar sağlam olmaz. ancak şans her zaman etken, şanzımanı ne marka bilmiyorum ama 80-90 bindeki sonatanın şanzıman dağıldı geçenlerde, tam olarak dağılmadı da bişeyi kırılmış r 2 4 e geçmiyordu. 2570tl tuttu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Kullanıcıyla da alakalı. Bende bundan önce 2004 asm yarı otomatik şanzıman fiesta vardı. 12 sene tek kuruş masraf çıkarmadı. Bu şanzıman için çok arıza çıkarıyor diyorlardı. Bildiğin aracı almakta fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Eriklioğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Ortalama 2015 icin falan verilecek fiyat nedir?. İnternettekileri biraz yüksek gordum de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 (düzenlendi) 2015 benzinli Manuel 72-75 arası. Otomatik için 3-5 bin daha ekleyin.. Ama Manuel de kafa rahat olur.. Ve daha ekonomikdir.. Aralık 26, 2018 Serkan erden tarafından düzenlendi Eksik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Eriklioğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Eyv. İstanbulda yasıyoruz ama zaten bitiriyor trafik. Otomatik olsun bu sefer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap